29 / 04 / 2024

karşıyaka Nergis Parkı yenilenecek mi

karşıyaka Nergis Parkı yenilenecek mi

Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Karşıyaka Tabiat Parkı teleferik projesi Nisan'da başlayacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gümüşhane Karşıyaka Tabiat Parkı'na yapılacak olan 1 kilometre uzunluğundaki teleferikle ilgili imar çalışmaları hız kazandı.

Karşıyaka Nergiz Parkı sil baştan yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniledi. Geçtiğimiz ay açılışı yapılan park, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

Mamak Karşıyaka'ya dev piknik alanı geliyor!

İlçe sınırları içerisinde yeşil alan miktarını ve park sayısına her geçen yıl yenilerini ekleyen Mamak Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde yeni bir park inşa ediyor.

İzmir Karşıyaka'nın vefa parkları açıldı!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde üç önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı. A

İzmir Karşıyaka Hukuk ve Demokrasi Parkı açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

İzmir Karşıyaka Genç Fidanlar Parkı'na kafe yapılıyor!

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki 'Barış Şehitleri - Genç Fidanlar Parkı'nı geçtiğimiz aylarda yenileyerek modern görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, burada oluşturulan kafeyi, kısa süre içinde hizmete açacak.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Trabzon Karşıyaka Mahallesi’ne yeni park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen parkın yapımı tamamlandı. Toprak Sitesi önünde 700 m2 alan üzerine yapılan park mahallelileri mutlu etti.

Karşıyaka Nergis Parkı imar planı yeşil alan olmalı!

İZMİR Karşıyaka'da Nergis Parkı'nın imar planlarına 'Yeşil alan' olarak geçirilmesini isteyen ve parka dikilen binaya tepki gösteren mahalle halkı, belediye binasının önünde basın açıklaması yaptı.

Karşıyaka Demirköprü'nün çehresi değişti!

Karşıyaka Demirköprü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yeniden doğdu. Kamulaştırmalar yaparak Bostanlı Deresi’ni ıslah eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeni ve modern çehresini park ve spor alanlarıyla süsledi.

karşıyaka Nergis Parkı yenilenecek mi Haberi

karşıyaka Nergis Parkı yenilenecek mi


Karşıyaka Belediyesi, Nergis Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak. Süs havuzları, özel ışıklandırma sistemleri kent mobilyaları ile Nergis Parkı, Karşıyaka'nın yeni çekim merkezine dönüştürülecek. Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en önemli yeşil alanlarından biri olan Nergis Parkı'nı yenilemek ve modern bir görünüme kavuşturmak için harekete geçti.


Park için, çocuklara ve yetişkinlere hitap edecek çalışma başlatan belediye, vatandaşların öneri ve taleplerini de dikkate alarak özel bir proje hazırladı. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Engelsiz çocuk oyun grupları da...