04 / 05 / 2024

Karşıyaka okul yenileme projeleri

Karşıyaka okul yenileme projeleri

Eğitim yuvalarının fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize iyi bir eğitim imkanı sağlamak için çalışmalara devam edeceğiz" dedi

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Karşıyaka'da okullar onarılıyor!

Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için, okullara yönelik yatırımlarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin 9 farklı eğitim kurumunda bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Karşıyaka Belediyesi yenileme çalışmaları başladı!

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarından bu yana yoğunlaşan asfalt ve parke taşı kaplama çalışmalarıyla hem kenti güzelleştirdi hem de Karşıyakalıların yaşamını kolaylaştırdı.

Karşıyaka'ya iki yeni anaokulu geliyor!

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu daha kazandırarak, bünyesindeki okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 6’ya çıkarıyor.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Kalıcı Konutları İş Merkezi’ni İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürme çalışmaları sürüyor. Her katında 637 metrekare alanı olan yapı toplamda 2 bin 548 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Karşıyaka Stadı yenileme çalışmaları başlayacak!

Karşıyaka Stadı'nın yenileme ihalesini alan inşaat firmasının bugün çalışmalara başlayacağını söyleyen Binali Yıldırım, cep telefonu ile TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı arayarak bilgi aldı.

Karşıyaka Stadı'nın yıkım çalışmaları Mayıs'ta başlıyor!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın yenileme ihalesini alan Ali Acar İnşaat,yıkımın stattan başlatılmasını istedi.İnşaat firması da kulübün isteğine olumlu yanıt verdi. Önümüzdeki hafta sonu Mayıs ayı başında Yalı Stadı'nın yıkımına başlanacak.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımına itiraz geldi!

Karşıyaka İlçe Stadı'nın 15 bin kapasiteyle yenileme ihalesini alan inşaat firması, hafta içinde kulübe yazı göndererek Yalı Tesisleri'nin 1 hafta içerisinde boşaltılmasını isterken, şubeleri ortada kalma korkusu sardı.

Karşıyaka'da onarım ve yenileme çalışmaları başladı!

Kültürel ve sosyal projelerin yanı sıra, altyapı çalışmalarına da önem veren belediye ekipleri, eş zamanlı olarak Karşıyaka'da 17 mahallede bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Kocaeli Karşıyaka Kalıcı Konutları okul oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Hizmet binasında gerçekleştirilen Karşıyaka Kalıcı Konutları iş Merkezinin İmam Hatip Ortaokulu’na dönüştürülmesi projesi ile ilgili ihale

Karşıyaka sokakları yenileniyor!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, kentin farklı noktalarında yenileme çalışmaları başlatan Karşıyaka Belediyesi, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ’nden 220 bin adet mevsimlik çiçek aldı.

Karşıyaka Belediyesi 7 pazaryerini yeniliyor!

Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki 7 pazaryerinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Eksikleri yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı açıklamada "Pazaryerlerinde gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.

Karşıyaka okul yenileme projeleri Haberi

Karşıyaka okul yenileme projeleri


Karşıyaka Belediyesi, yerel seçimlerin ardından ilçe sınırlarındaki okullara toplam 1 milyon liralık yatırım yaptı. Eğitim yuvalarının fiziki ve sosyal ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Akpınar "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize iyi bir eğitim imkanı sağlamak için çalışmalara devam edeceğiz" dedi. Yaklaşık 8 ay süren çalışmalar sonucunda, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri müdürlükleri tarafından 7 okula çocuk oyun parkı ve zeminin kauçuk döşeme işi yapıldı. 16 okulun bahçesine bitkilendirme, ağaçların budanması, otların temizlenmesi gibi hizmetler gerçekleştirildi. 27 ayrı okulda bank, çöp kovası, korkuluk, basketbol potası, bahçe kapısı, okulun ve bahçe duvarlarının boyaması yapıldı. Ayrıca ihtiyaç olan okulların tuvaletlerinin yenilenmesi, bahçelerine asfalt atılması, yolların onarılması, kapılarının onarılması gibi hizmetler de sağlandı. 

Başkan Akpınar "Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın daha modern ve sağlıklı ortamlarda...