07 / 05 / 2024

Karşıyaka Rezidans sosyal alan

Karşıyaka Rezidans sosyal alan

Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle 18 katlı tek blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükseliyor. Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan proje 174 daire ve 9 ticari birimden meydana geliyor.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi!

Aypark Rezidans Karşıyaka satış ofisi telefonu 444 61 91 olarak belirtiliyor. Dairelerin minimum 140 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar 6 Şubat Cumartesi günü başlıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan Karşıyaka SK'ya haciz açıklaması!

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK), Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerinin herhangi bir hesabına ya da mal varlıklarına kurum tarafından haciz konulmadığı bildirildi.

İzmir Karşıyaka 360 Rezidans!

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. İzmir Karşıyaka 360 Rezidans projesinde daireler 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Karşıyaka Rezidans sosyal alan Haberi

Karşıyaka Rezidans sosyal alan


''İster konut ister home office olarak kullanın'' sloganıyla alıcı bekleyen proje Küçükçekmece Atakent'te toplam 3 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Teslim tarihi  22 ay sonra olarak öngörülen Karşıyaka Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle!

Karşıyaka Rezidans 1 milyar 700 TL'den başlayan taksitlerle satışı devam eden projede 1+0 dairelerin fiyatları 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde tasarlanan konutlar yer alıyor.



''Banka kredisiz alın yüzde 50'sini 30 ay sonra ödeyin'' kampanyasıyla satışa sunulan Karşıyaka Rezidans projesinde dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 



Karşıyaka Rezidans sosyal alan:

Projenin sosyal donatıları arasında  göl terasları, koru terasları, fitness salonu, spa,  kat hizmetleri, kuru temizleme, güvenlik, kapalı yüzme...