07 / 05 / 2024

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek mi

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek mi

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Karşıyaka Stadı için ruhsat alınacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için ruhsat alınmaya çalışıyor. Yıkılan İlçe Stadı’nın yerine yapılacak 15 bin kişilik proje için çalışmalar yürütülüyor.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Karşıyaka'dan Çiğli'ye stad!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yılan hikâyesine dönen stat için yeni bir adım attı. Büyükkarcı, “Yalı’nın takipçisiyiz, buradan vazgeçmiş değiliz ancak açılan davalar tıkanırsa alternatif projemiz hazır” diye açıklama yaptı. 

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı bitti!

Darıca'daki kışla Millet Bahçesi oluyor! Gebze Belediyesi tarafından 4 bin 788 metrekare alanda inşa edilen Ulus Semt Polikliniği'nde sona yaklaşıldı. Kaba inşatı biten poliklinik açılışa hazırlanıyor. 

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek mi Haberi

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek mi


Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek. 


Semt polikliniğinin depreme dayanıksız olduğuna dair rapor aldığını söyleyen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, "Ocak ayında orayı bir süreliğine boşaltacağız. Güçlendirme işlemleri bittiğinde polikliniği daha modern bir şekilde hayata geçireceğiz" dedi. 


Poliklinik binasının onarımının binanın sahibi Vakıflar İzmir Bölge Müdürlüğü'nce yapılacağını söyleyen Füzün, polikliniğin taşınacağından haberi olmayan vatandaşların mağdur olmaması için üniversite olarak servis hizmeti sunacaklarını söyledi. 



Yeni...