14 / 05 / 2024

Karşıyaka sokakları yenilenecek mi

Karşıyaka sokakları yenilenecek mi

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, kentin farklı noktalarında yenileme çalışmaları başlatan Karşıyaka Belediyesi, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ’nden 220 bin adet mevsimlik çiçek aldı.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Karşıyaka sokakları asfalt bekliyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi 6244 sokak 2 aydır asfalt bekliyor. Alt yapı çalışmalarının ardından kaderine terkedilen sokaklarda kazılan yerlerin üstü kapatıldı. Ancak asfaltlanmadan bırakıldı.

A. Çağatay Kılıç: Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'e yapılacak Karşıyaka ve Göztepe statları ile yenilenecek Alsancak Stadı'yla ilgili güvence verdi. Kılıç, TRT'ye yaptığı açıklamada, "İzmir için yeterince çalışma yapılmadığıyla ilgili bir iddia var.

İzmir Karşıyaka'da sokaklar modern görünümüne kavuştu!

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bozulan yollarda bir çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi ekipleri, Aksoy Mahallesi’ndeki yollar içinde harekete geçti.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

İzmir Karşıyaka'da altyapı çalışmaları başladı!

Fiziki yatırımlar ve altyapı hizmetleriyle Karşıyaka’nın sokaklarını modern görünüme kavuşturan Karşıyaka Belediyesi, Eylül ayı itibariyle ‘kışa hazırlık’ seferberliği başlattı.

Karşıyaka Stadı'nın temeli ne zaman atılacak?

İzmir Karşıyaka'da 15 bin kapasiteyle yenilenecek ilçe stadının temeli 24 Mayıs'ta atılacak. O tarihte Manisa ve İzmir'de miting yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da temel atma törenine katılacağı konuşuluyor.

Karşıyaka sokakları yenileniyor!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, kentin farklı noktalarında yenileme çalışmaları başlatan Karşıyaka Belediyesi, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ’nden 220 bin adet mevsimlik çiçek aldı.

Karşıyaka Stadı'nda Ali Acar İnşaat ve Göztepe Stadı'nda Doyap Yapı'yla anlaşıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 15 bin kişi kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı için Ali Acar İnşaat ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nı yapacak Doyap Yapı'yla sözleşmeleri imzaladı.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Karşıyaka sokakları yenilenecek mi Haberi

Karşıyaka sokakları yenilenecek mi


Yaz aylarının gelmesi ile birlikte, kentin farklı noktalarında yenileme çalışmaları başlatan Karşıyaka Belediyesi, Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden 220 bin adet mevsimlik çiçek aldı. Toplam 315 parkı süsleyen çiçekler, cadde, sokak ve refüjleri de renklendirdi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Hem ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de köy kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.


220 bin çiçek alındı


Kenti güzelleştirmek ve köy kooperatiflerine destek olmak amacıyla, 4 yıldır Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden çiçek alımı yapan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl da 220 bin adet çiçek alarak kentin her noktasını rengârenk süsledi. Begonya, petunya, vapur dumanı, dalya, ipek çiçeği, ateş çiçeği, kadife, pervane, yer minesi, gazanya ve sardunyalar, ilçe genelinde toplamda 1 milyon 205 bin metrekarelik 315 park yeşil alan ve refüjlere...