20 / 05 / 2024

karşıyaka stadyum son durum

karşıyaka stadyum son durum

Göztepe'nin maç yapacak saha bulamayarak Pazarspor maçını Sakarya'ya aldırması İzmirli futbolseverleri çıldırttı. KSK taraftarı Yalı Stadı'na karşı çıkan Aziz Kocaoğlu'na tepkisini sokak duvarlarına yazdıkları yazılarla gösterdi

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka, stat için davayı bekliyor!

20 yıldır yeni stadının yapılmasını bekleyen Karşıyaka, Ocak 2014 ve Haziran 2017'de yapılan iki ihalesi de iptal edilen projede çevre sakinlerinin açtığı son davanın sonuçlanmasını bekliyor. Davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanması bekleniyor...

Karşıyaka’nın stat krizinde taraftar devreye girdi!

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden İzmir ekibi Karşıyaka'da yapılacak olan stadyum ihalesinin ikinci kez iptal edilmesi üzerine Karşıyaka taraftarları sosyal medyada yeni bir öneri sundu. 

Karşıyaka Stadı'nda imar planı değişiyor!

İZMİR Şehir Plancıları Odası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 15 bin kapasiteyle inşa edilmesi planlanan Karşıyaka Stadı için yaptığı imar planı değişikliğine askı sürecinin son döneminde itiraz etti

İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün!

15 bin seyirci kapasiteli İzmir Karşıyaka Stadyum ihalesi bugün yapılacak. İhale, TOKİ tarafından gerçekleştirilecek..

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Karşıyaka Yalı Stadı'nda imar sorunu çözülemedi!

Karşıyaka Yalı'ya inşa edilecek yeni 15 bin kişilik yeni stadyum için açılan iptal davası düşürülmüş ve imar planı isteği çevrilmişti. Peki, Karşıyaka Yalı Stadı'nda son durum ne?

Karşıyaka Tramvayı’nda son viraj!

Karşıyaka Tramvayı'nın yapım çalışmalarını tamamlanma aşamasına getiren ve Mavişehir-Bostanlı arasında test sürüşlerini başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, projeye son dokunuşlarını gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

karşıyaka stadyum son durum Haberi

karşıyaka stadyum son durum


Türkiye'de futbolun ilk oynandığı kent olan ve bir zamanlar Avrupa'da destanlar yazan kulüpleriyle ve bünyesinden çıkardığı birçok efsane futbolcusuyla 'futbol kenti' olan İzmir, tarihinin en acı tablosunu yaşamaya devam ediyor. 'Depreme dayanıksız' olduğu gerekçesiyle Alsancak Stadı'nı ardından 'Zemin bakımı' nedeniyle Atatürk Stadı'nın kapatılması İzmir futboluna ağır darbe vururken Karşıyaka'dan sonra Altay, Altınordu ve Göztepe de stat konusunda göçebeye döndü.


Göçebeye döndüler

Koca kentin futbolseverleri tuttukları takımların maçlarını izlemek için kilometrelerce yol katetmeye mahkum edildi. Karşıyaka sezon başından bu yana iç saha maçlarını 35 kilometre uzaklıktaki Buca Arena'da oynarken Altay, Kahramanmaraşspor'u Turgutlu'da ağırladı. Altınordu ise cumartesi günü iç saha maçını Antalyaspor'la Manisa'da yapacak. En büyük darbeyi ise Göztepe yedi. Kendine maç yapacak stadı bulamayan sarı-kırmızılılar çareyi Sakarya'ya gitmekte buldu. Göz-Göz, pazar günü...