29 / 04 / 2024

Karşıyaka tesis tahsisi

Karşıyaka tesis tahsisi

Spor camiası olarak ilk ateşi kendilerinin yaktığını söyleyen KSK Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için her fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

TOKİ İzmir Karşıyaka stad ihalesi 15 Haziran'da!

TOKİ İzmir Karşıyaka 15000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve 2 Adet Sosyal Tesis İnşaatı İkmal İşi ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

İzmir Karşıyaka'da 7.8 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, ilçedeki 4 katlı binayı satışa çıkardı. Yüksek Öğrenim Tesis Alanı olarak ayrılmış gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka Stadı'nı 2016'ya yetiştirmeyi hedefliyoruz!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçede stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Yalı Stadı inşa edilecek!

İzmir Karşıyaka Başkanı Ali Erten, Yalı'daki eski ilçe ' stadının bulunduğu arazide projelendirilen 15 bin kişilik yeni stat için, "Öyle ya da böyle, bu tesis yapılacak" dedi.

Karşıyaka Stadı için belediyeden bedelsiz yer tahsisi!

Karşıyaka Yalı'da yıkılan eski stad alanı üzerine 15 bin kişilik yeni stadyum yapılması önündeki mülkiyetle ilgili engel Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 7 Eylül'de alacağı kararla kalkacak.

Kocaeli Karşıyaka Spor Kompleksi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Başiskele Karşıyaka Spor Tesisi’nin tanıtım programı gerçekleştirildi. 8 bin 750 metrekare alana sahip tesis, FİFA standartlarına uygun olarak inşa edildi.

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

Tanfer Kemerli: Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz!

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Harita ve kadastro mühendisi Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, " Karşıyaka'yı taçlandırmak istiyoruz " dedi...

Karşıyaka tesis tahsisi Haberi

Karşıyaka tesis tahsisi

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ön safta yer alan sağlık çalışanları için anlamlı bir işbirliği yapılıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; İzmir'in köklü kulüplerinden KSK, tüm tesislerini sağlık çalışanlarının hizmetine açtı. 

Kulübün 3 spor salonu, 35 oda ve 70 yatak kapasiteli kamp tesislerini sağlık çalışanları için hazır tuttuklarından bahseden Büyükkarcı, bu adımla birlikte İzmir'in bir ilke daha imza attıklarından bahsetti.

Büyükkarcı, "Göztepe, Altınordu, Altay ve Buca kulüpleri de böyle bir katkıyı seve seve yapacaklardır. Tüm İzmir kulüpleri, bu sese kulak verecektir. Bizler spor camiası olarak ilk ateşi yakan olduk. Tüm İzmir'in dinamiklerini, 'haydi İzmir' diyerek, taşın altına ellerini sokmaya davet ediyorum" diye konuştu. Yetkililerden gerekli izinleri aldıkları belirten Büyükkarcı, "Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bizle irtibata geçti. Hazır olduğumuzu söyledik. Halkımızın sağlığı için...