09 / 05 / 2024

karşıyaka ya yapılacak olan stadyum

karşıyaka ya yapılacak olan stadyum

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Karşıyaka'ya yapılması planlanan statla ilgili "Davalardan dolayı kilitlendi iş. Bunu çözmenin yollarını arıyoruz" dedi.

Emeklilere çifte bayram yaşayacak! Nisan ayını bekleyin! Emekli ve memura ek zam yapılacak mı? İşte detaylar!

Memur ve emekli maaşına yapılan 2023 yılı zamları yaşanan yüksek enflasyon karşısında tükendi. Milyonlarca emekli ve memurun aklında aynı soru “Emekli ve memura ek zam yapılacak mı?” İşte detaylar!

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Karşıyaka Stadı için mahkemeden müjde!

İzmir'de yapımları yılan hikayesine dönen Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, bu konuda en mağdur kulüp olarak kalan Karşıyaka'ya mahkemeden müjdeli haber geldi.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Karşıyaka Basketbol Stadı ihaleyle satılacak!

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı dün gerçekleştirilen mali genel kurulda konuştu. Büyükkarcı, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda ruhsat işlemleri yapılacak ve ardından stat ihaleye çıkılacak.' dedi.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yerine yapılacak hastanenin akıbeti TBMM'de!

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkılmasının ardından yerine yapılması planlanan hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında yapılacak!

Hatay’ın Altınözü ilçesindeki hükümet konağı yıkılarak yerine arsa karşılığı yeni hükümet konağı yapılacak. Altınözü Hükümet Konağı arsa karşılığında inşa edilecek. 

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

karşıyaka ya yapılacak olan stadyum Haberi

karşıyaka ya yapılacak olan stadyum

Karşıyaka Stadı'nın yerine yapılması planlanan stadyum alanında inceleme yapan Yıldırım, Yalı'daki stad hakkında açıklama yaptı.


Statla ilgili Karşıyaka'ya verilmiş sözleri bulunduğunu aktaran Yıldırım, şunları söyledi:


"2014'te bu stat başlamış olacaktı, şimdiye bitecekti. İhalesi yapıldı, parası ayrıldı. Kulübün tüm maddi sıkıntılarını giderecek tesisler de bu stadın içinde. Bu sefer bir İzmir klasiği, yerel yönetimlerin o müzmin alışkanlığı nüksetti, üç dava, biri şehir plancıları odası, biri bir vatandaşın davası, diğeri de Karşıyakalıların büyük bir destek vererek işbaşına getirdiği Karşıyaka Belediye Başkanı'nın davası. Karşıyakalı genç belediye başkanınına bir tavsiyem var, Karşıyaka Kulübü'nün karşısında duramazsın, vazgeç bu davadan. Aziz Beye de sesleniyorum, artık bu tartışmayı burada bitirelim."


Stadın Yalı'ya yapılacağını vurgulayan Yıldırım, "Bu  kulüp Adnan Menderes'in top oynadığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübü. Her...