16 / 05 / 2024

karşıyakadaki park protestosu

karşıyakadaki park protestosu

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Nergiz Mahallesi Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergiz Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağının duyulması üzerine protesto gösterisi düzenlendi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Göreme Vadisi, milli park olmaktan çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Göreme Vadisi, millî park olmaktan çıkarıldı.

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Tabiat Platformu, Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem düzenledi.

Karşıyaka Nergis Parkı hizmet alanı kalacak!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Nergis Mahallesi'ndeki ergis Parkı'nın imar planlarında "belediye hizmet alanı" olduğu anlaşıldı.

Terme Amazon Tabiat Parkı gün yüzüne çıkarılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Terme Amazon Tabiat Parkı'ndaki eşsiz güzellik Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkarılıyor.

Karşıyaka Tabiat Parkı teleferik projesi Nisan'da başlayacak!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gümüşhane Karşıyaka Tabiat Parkı'na yapılacak olan 1 kilometre uzunluğundaki teleferikle ilgili imar çalışmaları hız kazandı.

Park Residences Cadde'de ev almak isteyenler yüzde 12,5 kar edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL kampanyasına Park Residences Cadde’den destek geldi. Mevcut durumda 3.5 TL olan dolar kuruna karşın, projeden ev sahibi olmak isteyenlerin 1 doları 4 lira sayılacak.

Park Residences Cadde'de yüzde 12.5 kar fırsatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL kampanyasına Park Residences Cadde’den destek geldi. Mevcut durumda 3.5 TL olan dolar kuruna karşın, projeden ev sahibi olmak isteyenlerin 1 doları 4 lira sayılacak. Böylece yatırım yapmak isteyenler yüzde 12.5 oranında kar sağlamış olacak.

Karşıyaka Nergiz Parkı sil baştan yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniledi. Geçtiğimiz ay açılışı yapılan park, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

İzmir Karşıyaka Hukuk ve Demokrasi Parkı açılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, bir günde 3 anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapacak. TBB kurucularından Av. Cengiz İlhan anısına yaptırılan Hukuk ve Demokrasi Parkı, İmbatlı Mahallesi’nde törenle hizmete açılacak.

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Trabzon Karşıyaka Parkı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a değer katmaya devam ediyor. Trabzon’a onlarca yeni yaşam alanı kazandıran Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin taleplerine de anında yanıt cevap veriyor.

karşıyakadaki park protestosu Haberi

karşıyakadaki park protestosu


İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Nergiz Mahallesi Muhtarlığı ile Karşıyaka Belediyesi Nergiz Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin de içinde bulunduğu park alanına bina yapılacağının duyulması üzerine protesto gösterisi düzenlendi. Mahalle Muhtarı Ayşen Önder ile birlikte MHP Karşıyaka Belediye başkan adayı Lütfi Kılıç ve diğer vatandaşlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a tepki gösterdi.


Muhtar Önder ile birlikte parkta toplanan mahalleliler, "Müteahhit değil, halkın başkanını istiyoruz", "Yıkıma son durak", "CHP-li Durak" pankartları açtı. Ayrıca "Nergiz uyuma, parkına sahip çık" sloganları attılar. Önder, yaptığı konuşmada, "Başkanımız Cevat Durak buraya gelmiş, benim haberim yoktu. Ben evden vatandaşın çağırmasıyla buraya geldim. Zannettim ki başkanımız bizi ziyarete geldi. Meğer o benim haberim olmadan buraya yapacağı binanın projesini açıklamaya gelmiş. Ben geldim, muhtarlığı açtım. Başkanımız, kadın danışma merkezinde proje...