22 / 07 / 2024

kartal 2015 gayrimenkul yatırımları

kartal 2015 gayrimenkul yatırımları

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

AND Gayrimenkul Kartal projesinde ön talep toplanıyor!

AND Gayrimenkul Kartal'da AND Pastel projesine komşu konumda yeni bir projeye başlıyor. Mart-Nisan gibi lansmana çıkacak projede ön talep toplanıyor...

Türker Proje Gayrimenkul Kartal'daki 12 arsasının değerlemesini yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Kartal'da bulunan 12 adet arsasına ait değerleme raporunu yayınladı...

Türker Proje Gayrimenkul Kartal imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar süreci devam ediyor.

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

TTA Gayrimenkul'ün Kartal'daki gayrimenkulü TBMM gündeminde!

TTA Gayrimenkul A.Ş.'nin İstanbul Şehir Üniversitesi'ne satışını gerçekleştirdiği Kartal'daki taşınmaz mecliste konu oldu..

STCA Gayrimenkul Kartal'da 5 yeni proje hayata geçirecek!

Kartal, amortisman süresinin 18 yıl olmasıyla da konut alıcısının yüzünü güldürüyor. STCA Gayrimenkul, Kartal’da 3 yıl içerisinde 5 yeni proje daha hayata geçirecek.

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Kartal'da icradan 36.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Kartal İlçesi Soğanlık Mahallesi'ndeki bahçeli kargir benzin deposu ve lojmanı satışa çıkardı. Gayrimenkulün bedeli 36 milyon 849 bin 530 TL olarak belirlendi.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal'da peşinat ödemesi Ocak 2018'de yapılıyor...

Kartal, gayrimenkul sektörünün merceği altında!

Kartal'da lansmanı yapılan dev projelerle birlikte ilçe bir kez daha gayrimenkul sektörünün gündeminde ön sıralara çıktı.

kartal 2015 gayrimenkul yatırımları Haberi

kartal 2015 gayrimenkul yatırımları

Kartal Platformu'nun yatırımı 2 milyar $'ı buldu. 6 bin kişiye istihdam sağlayan platformun sözcüleri, "Burası İstanbul'un balkonu" diyor


İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor. Geçtiğimiz hafta içinde gazetecilerle sohbet toplantısında buluşan Kartal Platformu üyelerinden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da iyi konut projesi geliştirilecek bu bölgeden başka geniş arazi kalmadığını söyledi. 


M2'SİNİ 16 BİN TL'DEN SATTI 


Kartal'da ilk konut projesini satmaya başladıkları dönemde metrekare fiyatının 1.800 lira civarlarında olduğunu anlatan Yılmaz, "Biz ise projede 4 ila 7 bin lira arasında bir fiyatla satışa çıktık. Sektördeki birçok arkadaş bana, 'Deli misin, bu fiyata Kartal'da satış mümkün değil' dediler. İlk...