17 / 05 / 2024

Kartal Adliyesi mimari

Kartal Adliyesi mimari

Adalet Sarayı’nın inşaatında eksikler olduğu halde geçici kabul işlemlerini sağladığı öne sürülen sanıkların yargılandığı davada Hâkim, "Biz adliyede kayboluyoruz. Adliye olarak değil ama alışveriş merkezi olarak kullanılabilir burası" dedi.

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Interior İç Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Büyükkahraman ve Mahmut Burak Eslek ortaklığında kuruldu.

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Mimari Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Demirci tarafından kuruldu.

Dess Concept Tasarım Mimari Uygulama Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dess Concept Tasarım Mimari Uygulama Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Başak ve Sonay Tünay ortaklığında kuruldu.

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Pergel Mimari Yönlendirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pergel Mimari Yönlendirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aykut, Bülent Bölük ve Cem Bora Koçoğlu ortaklığında kurudu. 

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

Kartal kültür ve sanatın merkezi olacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Aydın Cıngı ile birlikte sanat, siyaset ve mimari dünyasından isimleri makamında kabul etti.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

YTÜ öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Kartal için hazırladıkları toplam 40 mimari projeyi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.

Kartal Tual Adalar’a avukat ve doktorlardan yoğun ilgi!

Dağ Mühendislik, Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesiyle avukat ve doktorların ilgi odağı oldu. Kartal Adliyesi ve hastanelerin bulunduğu Kartal bölgesi en çok kazandıracak lokasyonlardan biri olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Kartal Adliyesi mimari Haberi

Kartal Adliyesi mimari


Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nın inşaatında noksanlar olduğu halde geçici kabul işlemlerini sağladığı öne sürülen sanıkların yargılandığı davada mahkeme hâkimi adliyenin mimarisini eleştirdi. Hâkim, "Biz adliyede kayboluyoruz. Yanlış asansöre bindiğimizde yanlış katta kendimizi buluyoruz. Adliye olarak değil ama alışveriş merkezi olarak kullanılabilir burası" dedi.


"Dünyanın en büyük adliyesi" olduğu belirtilen Kartal’daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’nın inşaatının yapımında kusurlu ve noksan imalatlar bulunmasına rağmen bu işleri tamamlanmış göstererek, geçici kabul işlemini sağladığı öne sürülen 7 kişi hakkında 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine başlandı. Anadolu Adalet Sarayı 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuksuz sanıklar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Yapı Denetim Heyetinde görevli Mehmet Emin Birpınar, Eray Angı, Emrah Tolu, Reşat Hamutçu...