27 / 04 / 2024

kartal altınok öz

kartal altınok öz

İstanbul’un son yıllardaki yükselen değeri Kartal'ın potansiyelini ortaya koymak adına ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı bir dönüşüm zirvesi düzenleniyor.

Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 2 Haziran'da!

İstanbul’un son yıllardaki yükselen değeri Kartal, 'Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturabilecek bir başarı hikayesinin altına imza atıyor.

Altınok Öz: Kartal’ı marka haline getireceğiz!

Kartal’ı Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline getirmek için çalıştıklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’ı marka haline getireceğiz” dedi.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Royal Group'tan Altınok Öz'e ziyaret!

İş dünyasının öne çıkan firmalarından olan Royal Group, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Altınok Öz Kartal'daki yatırımları inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Öz, yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlarından Altınok Öz'e ziyaret!

YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

kartal altınok öz Haberi

kartal altınok öz

İstanbul’un son yıllardaki yükselen değeri Kartal, 'Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm' modelleri ile İstanbul ve Türkiye için örnek oluşturabilecek bir başarı hikayesinin altına imza atıyor.


Kartal Belediyesi, hem bu başarı hikayesini anlatmak hem de yatırımcılar için bölgenin potansiyelini ortaya koymak adına ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ temalı bir dönüşüm zirvesi düzenleniyor.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ev sahipliğinde, bölgedeki yatırımcıların ve uzmanların katılacağı ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi’ 2 Haziran 2016 tarihinde Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda saat 09:00'da gerçekleştirilecektir. Zirve gayrimenkul sektörü için büyük önem...