02 / 05 / 2024

Kartal arsa fiyatları eskiden nasıldı

Kartal arsa fiyatları eskiden nasıldı

Kartal Sanayi Bölgesi'nde yer alan arsalar, 1976 yılında 40 ay vade ile ayda 500 lira taksitle satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Tual Adalar Kartal Residence fiyatları!

Tual Adalar Kartal Residence fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. Arsa alanı 33 bin 103 metrekareden oluşan proje TEM Otoyolu'na 12 dakikalık mesafede inşa ediliyor.

Hakkari ve Şırnak'ta arsa fiyatları arttı!

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Daire Kartal satış fiyatları!

Daire Kartal satış fiyatları 254 bin TL'den başlıyor. E-5 Yakacık Yolu'na yakın konumda olan projede anahtar teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak.

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri fiyatları!

Daire Kartal Evleri fiyatları 254 bin TL'den başlıyor. Konutların 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje E-5 Yakacık Yolu'na yakın bir mesafede bulunuyor.

Melih Meriç: Arsa fiyatlarında düşüş yaşanmıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, daire fiyatları ve arazi fiyatlarındaki düşüşe rağmen, arsa fiyatlarında düşüş yaşanmadığını söyledi.

Sakarya'da arsa fiyatları yüzde 300 oranında yükseldi!

Selçuk Başak, son bir buçuk yıl içerisinde arsa fiyatlarının yüzde 300’e kadar yükseldiğini ifade ederek, “Bu fiyat artışları da daire almak isteyen vatandaşa yansıdı. Tek çare şehir merkezinde kentsel dönüşüme gidilmesi” dedi.

Hill Kartal Rezidans fiyatları!

Hill Kartal Rezidans fiyatları konutların alanları ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa edilen proje 193 tane daireden oluşuyor.

Daire Kartal Projesi fiyatları!

Daire Kartal Projesi fiyatları konutların cephelerine göre değişiyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilecek olan proje 28 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Daire Kartal Rezidans fiyatları!

Daire Kartal Rezidans fiyatları 254 bin liradan başlayarak yükseliyor. Kale Grubu'nun ilk konut projesi Daire Kartal Rezidans, Haziran 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Fera Grup imzasıyla inşa edilen proje toplam 94 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Hill Kartal lansman fiyatları!

Hill Kartal lansman fiyatları dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. Kampanyalı satışları 1 ay boyunca devam edecek olan proje 5 bin 821 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Ordu Ünye'deki arsa fiyatları neden arttı?

Ünyeli müteahhitler, ilçedeki arsa fiyatlarının komşu ilçelere göre çok yüksek olduğunu belirtirken, artışların kontrolsüz olduğuna dikkat çektiler. Müteahhitler kontrolsüz fiyat artışının inşaat maliyetlerini de arttırdığını söyledi.

Kartal arsa fiyatları eskiden nasıldı Haberi

Kartal arsa fiyatları eskiden nasıldı

İstanbul'da Kartal Sanayi Bölgesi'ndeki arsalar ayda 500 lira taksitle satışa çıkarılmış. Kartal Sanayi Bölgesi arsalarının satışında 40 ay vade uygulanıyormuş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Kartal Sanayi Bölgesi'nde arsaların ayda 500 lira taksitle satıldığı 1976 yılında Reşat Altını 1083 liradan alıcı buluyormuş...

Haberin devamı için...