18 / 05 / 2024

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi nerede

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi nerede

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Neva Altın Yapı İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kartal'da Murat Akkuş tarafından kuruldu.

Yeşilyurt Apartmanı’nın yapı ruhsatındaki imza sahte çıktı!

Kartal’da 21 kişiye mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’nın yapı ruhsatında yer alan imza sahte çıktı.

Mansur Yavaş’tan Sinan Aygün’ün iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, rüşvet iddialarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada daha önce Sinan Aygün'e "Bir okul yap" denildiğini, Aygün'ün o okulu da yapmadığını söyledi.

Aşçı Aygün Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşçı Aygün Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aşçı ve Enes Aygün ortaklığında kuruldu.

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Haziran'da kuruldu.

Referans Kartal Kordonboyu projesinin yapı ruhsatı alındı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği Referans Kartal Kordonboyu projesinin yapı ruhsatını aldı.

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi, Kazım Balkaya ve Hurşit Yalçın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Aygün Yapı Denetim'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Atilla Dülger tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 1. İdare Mahkemesinin 08.10.2015 tarihli ve E.2014/1175-K.2015/1744 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptal edilmesine” hükmedildi.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Küçükçekmece'de rezerv konutların yapımına başlandı!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindi!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın yapımında artık sona gelindi. Çatı konstriksiyonunun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Diyarbakır'da çok katlı otoparkın yapımı tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, günde 100 bin aracın trafiğe çıktığı kentte otopark sorununu gidermek amacıyla inşa ettiği çok katlı otoparkın yapımını tamamladı.

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi nerede


Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 7 Haziran'da Murat Aygün ve Erkan Aydın tarafından  kuruldu.


Kartal Aygün Yapı Elemanları İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak dolapları, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemeleri ve...