20 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi Kira ve Taşınma Yardımı Bürosu

Kartal Belediyesi Kira ve Taşınma Yardımı Bürosu

Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Kartal Belediyesi hizmet binasında kira ve taşınma yardımı için ayrı bir birim kuruldu. Kira yardımı şartlarını netleştirmek için Deprem Dönüşüm Müdürlüğü'ne başvuru yapılıyor.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Kuşadası Belediyesi kira borçlarını taksitlendirecek!

175 esnafın kira borcunu 5 ay erteleyen Aydın Kuşadası Belediyesi kira borçlarını 4 eşit vadeye yayacak. 

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

TURGG Kartal arazisi kira sözleşmesi iptal edildi!

Kira MSS Lojistik Otomotiv Turizm Kartal arazisinin kira sözleşmesini sonlandırmak istediğini 22 Ocak 2019 tarihi itibariyle TURGG'ye bildirdi...

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2.6 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeyi sürdürüyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 14 haftada 2.619.122,94 lira ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alana 2.1 milyon TL ödedi!

Başkan Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 3 ayda 2 milyon 115 bin TL ödedi...

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 2 milyon TL ödedi.

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 1.9 milyon TL ödedi!

Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara son 10 hafta içerisinde ödenen rakamlarla birlikte toplamda 1 milyon 944 bin 820,13 TL ödeme yaptı.  

Kartal Belediyesi Kira ve Taşınma Yardımı Bürosu Haberi

Kartal Belediyesi Kira ve Taşınma Yardımı Bürosu


Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Kartal Belediyesi hizmet binasında kira ve taşınma yardımı için ayrı bir birim kuruldu. Vatandaşlara yol gösterici bir anlayışla hizmet veren Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü, hem kira ve taşınma yardımı şartlarını netleştirmek, hem de vatandaşların başvuru taleplerini değerlendirmeye başladı. 

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Gereğince 01.12.2014 tarih ve 9451 sayılı Bakanlık Makamı Olur'u ile kira yardımı başvurularına ait iş ve işlemlerin takibi görevi, ilçe belediyelerine devredilmesi nedeniyle Kartal Belediyesi içinde yeni bir büro oluşturuldu. “Kentsel Dönüşüm Kira ve Taşınma Yardımı Bürosu”na başvuran vatandaşlar şartlarla ilgili olarak hem bilgilendiriliyor, hem de yönlendirme yapılıyor. 


Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan büro Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na...