07 / 07 / 2024

kartal cami inşaatı

kartal cami inşaatı

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Habip Kartal tarafından kuruldu.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçak tarafından kuruldu.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Kartalım İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalım İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Halil Kartal tarafından kuruldu.

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

kartal cami inşaatı Haberi

kartal cami inşaatı

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa etmeden önce onayladığı son imar planı değişikliklerinden biri de Kartal sahilinde fiziksel engellilerin park alanı olarak kullandığı alana cami yapılması projesiydi. 

Sözcü Gazetesi'nde Özlem Güvemli'nin haberine göre, Kartal Orhantepe Mahallesi'nde 2511 ada 321 parselde yapılan imar değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. Parselde yapılan plan değişikliğine karşı eski CHP'li meclis üyeleri Hakkı Sağlam, Özgür Aydın ve İbrahim Doğan tarafından iptal davası açılmıştı. 

İstanbul 12. İdare Mahkemesi iptal davasını 18 Temmuz 2019 tarihinde karara bağladı ve cami planı iptal edildi. Hazırlanan bilirkişi raporunda yaklaşık 7 bin metrekarelik parselin mevcut planlarda, ‘kentsel ve bölgesel yeşil ve spor alanı' olarak belirlendiği ve mevcut durumda fiziksel engeliler için park ve yeşil alan olarak kullanıldığı belirtildi. Alanda doğal bitki örtüsü ile...