03 / 05 / 2024

Kartal Cemal Ağa Sitesi

Kartal Cemal Ağa Sitesi

Türkiye’de Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilerek en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar, Kartal Belediye Başkanı Öz’ün öncülüğünde hızla yenilenmeye devam ediyor.

Kartal Cemal Ağa Sitesi yarın yıkılıyor!

Kartal'da bina yıkımları 'Dönüşümde Kartal Modeli' adı ile yapılıyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün geliştirdiği bu proje ile Cemal Ağa Sitesi ve civarında yer alan 7 bina yarın yapılacak törenin ardından yıkılacak.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Continentt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Continentt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tunca tarafından açıldı.

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Marmara Yd Çimento Lojistik Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı 100 bin TL bedelle Fazlı Mete tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi bugün 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Destination Turizm Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Destination Turizm Anonim Şirketi Kartal Şubesi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nurol GYO'dan Kartal projesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün basında çıkan Eczacıbaşı Holding Kartal projesi hakkında açıklama yaptı...

Türker Proje'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Kartal Belediyesi'nden Kartal Stadı açıklaması!

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Kartal Cemal Ağa Sitesi Haberi

Kartal Cemal Ağa Sitesi

Türkiye’de Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilerek en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden olan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” çerçevesinde konutlar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde hızla yenilenmeye devam ediyor. Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez Kordonboyu Mahallesi'nde bulunan Cemal Ağa Sitesi ve civarında yer alan 7 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi üzerinde 8 bin metrekarelik bir alanda yer alan Cemal Ağa Sitesi'nden 3 Blok, Gülhan Apartmanı, Nimet Örs Apartmanı, İyidere Apartmanı ve yanında bulunan 1 yapı, Kartal'da devam eden dönüşüm zincirine dâhil edildi. Yıkım töreninde konuşan Başkan Altınok Öz: Türkiye’de bir ilk olan Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla Kartal’da işlerin tıkır tıkır yürüdüğünü söyledi.

Yıkım törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok...