05 / 05 / 2024

Kartal Dağ Mühendislik projesi

Kartal Dağ Mühendislik projesi

Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık'ta hayata geçireceği konut projesi için hazırlanıyor. Emlak Konut GYO Kartal Yakacık arsa ihalesini alan Dağ Mühendislik, projeyi önümüzdeki ay içerisinde satışa sunmayı hedefliyor.

Kartal Dağ Mühendislik projesi iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Kartal Dağ Mühendislik projesi iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Dağ Mühendislik Kartal projesine ön talep topluyor!

Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık projesi için ön talep topluyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan Dağ Mühendislik Kartal projesinde 700 konut olması planlanıyor...

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaloğlu Mühendislik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kartal tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bizim Mahalle projesi 270 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. Proje genelinde yaklaşık 6 bin konut yer alacak...

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Şener     Kahya tarafından Fatih'te kuruldu.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Dağ Mühendislik Avrupa turuna kaldığı yerden devam ediyor!

Geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliğine imza atan Dağ Mühendislik, bu sefer de başarılı tanım organizasyonlarını 10 Mart’ta da Stockholm’e taşıyacak..

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla!

Dağ Mühendislik Tual Adalar'da yüzde 5 peşinatla ödeme yapılıyor. Fiyatların 385 bin TL'den başladığı projede 84 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

Dağ Mühendislik Avrupa turuna Köln ile devam etti!

Dağ Mühendislik, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik tanıtım organizasyonlarını sürdürüyor. Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleri gurbetçilerden yoğun ilgi görüyor...

Kartal Dağ Mühendislik projesi Haberi

Kartal Dağ Mühendislik projesi


Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık'ta hayata geçireceği konut projesi için hazırlanıyor. Emlak Konut GYO Kartal Yakacık arsa ihalesini alan Dağ Mühendislik, projeyi önümüzdeki ay içerisinde satışa sunmayı hedefliyor.


Dağ Mühendislik Kartal projesi 700 konutluk bir proje olarak planlandı. Rönesans Gayrimenkul'ün Sayfiye projesinin yanında yükselen Dağ Mühendislik Kartal projesinde az katlı bloklar ve kule olacak.


48 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Dağ Mühendislik Kartal projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Dağ Mühendislik, Emlak Konut GYO'nun 3 Kasım 2014'te yaptığı Kartal Yakacık ihalesini,  satış toplam geliri 420 milyon TL, şirket payı toplam geliri 123 milyon 900 bin TL, şirket payı gelir oranı yüzde 29,50 teklifle kazandı.



Tel: 444 9 324

Web: