30 / 04 / 2024

kartal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm

kartal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Şişli Marriott Otel'de gerçekleşen 2. “ Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm " sempozyumunda; Kartal’ın yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümünü anlattı.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Kartal'da her bütçeye uygun konut seçeneği var!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında, Kartal'daki kentsel dönüşümden ve inşaat projelerinden bahsetti. Tümer, bölgede her seçeneğe uygun konut seçeneklerinin olduğunu açıkladı.

Kartal Koçtaş yeniden hizmete açıldı!

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Ekşioğlu İnşaat'tan Tria Kartal projesi!

Her günü adalar manzarası ile uyanarak karşılamak, hayatınıza değer katmak, şehir gürültüsünden uzaklaştırıp, sade ve huzurlu bir ortam yaratan ‘Tria Kartal’ özgün bir yaşam sunuyor.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Kartal'da her mahallenin eylem planı olacak!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’yı makamında ağırladı. Başkan Altınok Öz: “Türkiye’de SED Raporu’nu çıkaran ilk belediyeyiz.” dedi.

Kadıköy-Kartal Metro hattında konut fiyatları yükselişte!

İstanbul'da gayrimenkul fiyatları Avrupa Yakası'nda her dönem Anadolu Yakası'na göre yüksek oldu. Ancak bu ezber Kartal-Kadıköy metrosunun 2012'de açılmasıyla bozuldu. Metronun açılmasından sonra Kartal ile Kadıköy arasında konut fiyatları yükselişe geçti

Hill Kartal konumu ve manzarasıyla tam not aldı!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan Hill Kartal, hem adalar ve deniz hem de her yere yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim avantajı da devam ediyor.

Kartal Yuvası, Van AVM'de açıldı!

Siyah beyazlı taraftarları Beşiktaş Jimnastik Kulübünün lisanlı ürünleriyle buluşturan Kartal Yuvası Van Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Kartal Yuvası ürün çeşitliliğiyle her yaştan taraftarlarını mağazasına bekliyor.

DKY Kartal'da metrekaresi 7 bin 500 TL'ye ofis!

"Her şeyin bir tık fazlası" sloganıyla Dumankaya tarafından hayata geçirilmekte olan DKY Kartal projesinde dört cazip ödeme seçeneği sunuluyor.

Kartal Surp Nışan Ermeni Kilisesi açıldı!

Kartal Belediyesi ve bazı derneklerin katkılarıyla restore edilen Kartal Surp Nışan Ermeni Kilisesi ayinle açıldı. Patrik Vekili Ateşyan, açılışta yaptığı açıklamada dünyanın her tarafında dinler arası çatışmanın varlığına değindi.

kartal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Haberi

kartal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Şişli Marriott Otel'de gerçekleşen 2. “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm sempozyumunda; Kartal’ın yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümünü anlattı. 


Sempozyuma TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, İMB Başkanı Halil İbrahim Abdik, ULI Başkanı Haluk Sur, İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu ve Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen, Kartal Belediyesi Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Nuran Keriş, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Dila Damla Öner, Yücel Süslü, Tuncay Şahan, Önder Turmuş ve Mustafa Yüksel’de katıldı. 


Başkan Altınok Öz, bir kenti yönetmede önce teşhisin konulması ve sonrasında tedavi uygulanması gerektiğini ifade etti. 


Önce teşhis, sonra tedavi!


Başkan Altınok Öz, kentin iyi yönetilmesi gerektiğini ve teşhisin ve tedavinin doğru olması gerektiğini vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü: “İyi bir doktor ve iyi bir cerrah...