28 / 04 / 2024

kartal ihalesi

kartal ihalesi

Bugün 2. Oturumu gerçekleştiren Emlak Konut GYO'nun Kartal arsası için düzenlediği ihalenin galibi 1 milyar 335 milyon TL hâsılat taahhüdü ile en yüksek teklifi veren DAP YAPI - Eltes İnşaat proje ortaklığının oldu...

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleşecek. 

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesi 12 Ekim'de!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 12 Ekim Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 1. Etap ihalesi 30 Haziran'da!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 11:00'da yapılacak.

Kartal'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kartal'da bulunan bahçeli fabrika binasını 8 milyon 925 bin 160 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 3 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da yaptığı konuşmasında Sancaktepelilere şehir hastanesi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan," Samandıra'ya şehir hastanesi inşa edeceğiz. Şu anda ihalesi yapılmak üzere" dedi.

Referans Kartal Kordonboyu'nun değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırı Ortaklığı Kartal 11236 Ada, 21 Parselin Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi ihalesi kapsamında inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesinin değerleme raporunu yayınladı.

2005 yılında Kadıköy-Kartal Metro hattının ihalesi yapılmış!

2005 yılında 22 kilometre uzunluğunda ve 260 milyon dolara (348 milyon 400 bin lira) mal olması beklenen Kadıköy - Kartal metro hattının yapım ihalesi yapılmış.

Kartal’da meydan projeleri devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Meclis üyeleri ve Mahalle Birim Başkanları ile bir araya geldi. Öz, Ceviz Meydanı projesinin ihalesi yapıldığını belirterek, “Kartal’da meydan projelerimize devam edeceğiz" dedi

Kartal'daki 139 adet binanın yıkım işi ihalesi 14 Nisan'da!

İstanbul Büyük Şehir sınırları dahilinde yer alan 139 adet binanın yıkımı yapım işi ihalesi 14 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak...

Kartal Belediyesi ilçedeki ruhsata aykırı yapıları yıktıracak! İhalesi 25 Kasım'da!

Kartal Belediyesi; ruhsata aykırı yapıların yıkım işini 25 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale sonrasında işe 3 günde başlanacak ve 180 günde tamamlanacak.

kartal ihalesi Haberi

kartal ihalesi


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ‘’Dap Yapı olarak biz ilk kez proje ortaklığı gerçekleştiriyoruz. Eltes İnşaat ile ilk kez çalışacağımız için bu birliktelikten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. İstanbul’un ve Anadolu yakasının en güzel arazisinde firmalar olarak dünyanın en iyi konseptini ve onlarca yıl ülkemizi ulusal arenada temsil edebilecek görenlerin saatlerce durup seyredebileceği eserler inşa edeceğiz. Bir noktaya dikkat çekmek isterim ki bu proje İstanbul’un denize sıfır, bu ölçekte tek gayrimenkul projesi olma özelliği taşımaktadır. 


Arsa üzerinde toplam 141.896 m2 inşaat alanı bulunuyor. Bunun 122 bin 271 metrekaresi  konut ve hizmet alanı, 11 bin 614 metrekaresi  Özel Sağlık Tesisi, 4 bin 501 metrekaresi Özel Eğitim Tesis Alanı ve 3 bin 509 metrekaresi ticaret alanı olarak yapılandırılacak.


İhale sonrası ELTES...