29 / 04 / 2024

Kartal İlçe Müftülüğü kartal arazi

Kartal İlçe Müftülüğü kartal arazi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı, kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında genç istihdamını desteklemek amacıyla yaklaşık 1 milyon gence fırsat sağlanacak. Milyonlarca gence peş peşe müjde! İş ve kariyer imkânı: Kısa zamanlı çalışma, staj ve eğitim fırsatı da geliyor!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci destek açıklamaları ile çiftçilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan son dakika hibe desteği açıklaması geldi! Çiftçilere peş peşe müjdeli haberler geldi!

Krediye ihtiyacı olanlara peş peşe müjde verildi! 0,69 faizle 2 yıl ödemesiz kredi imkânı! Acil bakın!

Yaşanan deprem felaketi sonrası hükûmet tarafından kentsel dönüşüm kredisi verileceği açıklandı. Bunun üzerine arama motorlarında, "Kentsel dönüşüm kredisi nedir, nasıl alınır?" sorularının cevapları araştırılmaya başlandı.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10680 Ada 216 Numaralı Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal Soğanlık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mah. 10342 Ada 34 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Dolara peş peşe müdahale sinyali! 'Durmak yok yola devam' diyerek açık açık söyledi

Dolara önümüzdeki günlerde peş peşe müdahale bekleniyor. IMF'nin dün açıkladığı doların dünya ekonomisinde kapladığı rezervlerin son 20 yılın dibini gördüğü açıklamasından sonra paranın patronları harekete geçti. Doların değerini artırmak için düğmeye basılacak.

Kartal Esentepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Esentepe Mahallesi, Millet Bahçesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kartal Yakacık 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi muhtelif parsellerde bulunan Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Kartal İlçe Müftülüğü kartal arazi Haberi

Kartal İlçe Müftülüğü kartal arazi

Kartal İlçe Müftülüğü, belediye seçimlerinden yaklaşık iki buçuk ay önce, 14 Ocak 2019'da, İstanbul Büyükşehir Belediye'sine (İBB) başvurarak Emniyet Müdürlüğü’ne tahsisli, 10377 ada, 362 No’lu parselle ilgili imar planı değişikliği talep etti. Arazinin 3 bin 600 metrekarelik kısmının, cami alanı olarak planlanması için Müftülüğün yaptığı plan değişikliği teklifi, 12 Eylül 2019'da İBB Meclisi’nde oybirliği ile onaylanmıştı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; fakat bu plan değişikliğine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Milli Emlak Daire Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü itiraz etti. Plan değişikliğine yapılan itirazlar İBB Meclisi’nin ekim ayı toplantılarında değerlendirildi.

ÖZEL HAREKAT VE ÇEVİK KUVVET İÇİN YERLEŞKE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kendilerine tahsisli olan ve hala kendileri tarafından kullanılan arazinin imar planlarının değiştirilmesine karşı yaptığı itirazda özetle şu görüşlere yer verildi:

“Taşınmaz üzerinde 45 bin personelimize...