02 / 05 / 2024

Kartal ilçesi hakkında bilgi

Kartal ilçesi hakkında bilgi

1936 yılında kasaba olan Kartal süratle imar ediliyormuş. Ankara Caddesi üzerindeki bazı ahşap barakaların yerine kagir bina ve dükkan yapılmasına karar verilen Kartal'da, imar çalışması süratle imar ediliyormuş.

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB ve ODTÜ hazırladı: İstanbul'un 17 ilçesi tsunamiden etkilenecek!

İBB ve ODTÜ işbirliği ile hazırlanan 'İstanbul Tsunami Bilgi Kitapçıkları' çalışmasında sona gelindi. Çalışmayla, İstanbul'un olası bir tsunamiden etkileneceği öngörülen denize kıyısı olan 17 ilçesi için ayrı ayrı rapor hazırlandı, kayıpları en aza indirmek için tedbirler belirlendi. 

Konya Akşehir'deki 12 okul hakkında yıkım kararı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde bulunan 12 okulla ilgili yıkım kararı verildi. Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul müdürleriyle düzenlenen toplantının ardından veliler de konu hakkında bilgilendirildi.

Yeşil GYO davasında son durum!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklık aleyhine açılan dava hakkında açıklama yaptı. Dava duruşması  17 Ekim 2019 tarihine bırakıldı...

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkarılması Hakkında Karar!

Adana'nın Ceyhan ve Manisa'nın Yunusemre ilçelerindeki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı. Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkarılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

İstanbul'un konutta en uygun ilçesi Esenyurt!

İstanbul'un satılık konut fiyatlarında metrekare fiyatı en düşük ilçesi belirlendi. Esenyurt, metrekare değeri bin 576 TL ile İstanbul'un en uygun fiyatlı ilçesi oldu. 

Kalamış sahili çalışmaları hakkında soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da, yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar. Son verilere göre Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu.

Nevşehir Avanos'ta halk imar planı hakkında bilgilendirildi!

Nevşehir ilinin Avanos ilçesinde Koruma Amaçlı İmar Revizyon Planı çalışmaları hakkında, halka bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Revizyon planı raporlarında göz önüne alınmak üzere vatandaşların görüşleri alındı.

Ankara'nın konutta en ucuz ilçesi Polatlı!

Başkent Ankara ‘da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı son bir yılda yüzde 9 oranında arttı ve bin 752 lira oldu. Başkentin en ucuz ilçesi ise bin 105 lira ortalama fiyatla Polatlı.

Kartal ilçesi hakkında bilgi Haberi

Kartal ilçesi hakkında bilgi



Kartal Kasabası süratle imar ediliyor


    Kartal'da Ankara Caddesi'nin muhtelif noktalarında bulunan salaş şeklinde bir takım ahşap barakaların yıktırılarak kagir bina ve dükkan yapılmasına ve cadde, bina ve dükkanların açık kurşuni boya ile boyanmasına Belediye Daimi Encümeni'nce karar verilmiş ve tatbikata girişilmişti.

    Kartal'da bayındırlık işleri süratle ilerlemekte ve her türlü ihtiyacı tatmin edecek medeni bir kasaba haline gelmektedir. Çarşının imarı bitmek üzeredir. Geçen Harbi Umumi'de yanmış bir yığın toprak halini almış olan çarşı bugün kagir, sıhhi ve şirin bir şekil almıştır. 

    Kartal Belediyesi, kazanın bayındırlığına doğru bir adım daha atmış, kazanın en mühim ihtiyaçlarından biri olan...