07 / 05 / 2024

kartal istmarina ev fiyatları 2017

kartal istmarina ev fiyatları 2017

DAP Yapı imzası taşıyan İstmarina projesi; 1.423 daire ve 100 ticari birimden oluşuyor. İşte Kartal İstmarina ev fiyatları 2017...

Bumerang Kartal'dan ev alanlar tapu harcı ödemiyor!

Kartal'ın en merkezi noktasında inşa edilen Bumerang Kartal projesinden ev satın alanlar tapu harcı ödemiyor.

Prava Kartal ev fiyatları!

Prava Kartal ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 26 katlı 2 blok olarak tasarlanan proje Kartal'da  İtibar İnşaat  tarafından yükseliyor. 

Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden!

Prava Kartal projesinde 4 bin 750 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Prava Kartal'da ev sahibi olmanız için 5 önemli neden...

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal'dan ev alana 1 yıl boyunca Mercedes hediye!

Toplamda 244 daireden meydana gelen Daire Kartal'da 1+1 daire alana Nissan Qashqai , 2+1 daire alana Mercedes Cla 1 yıl boyunca hediye ediliyor..

Marmara Loft: Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı!

Daire fiyatlarının 378 bin TL'den başladığı Marmara Loft projesi "Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı" sloganı ile satış sürecine devam ediyor.

Kartal Propa Vista ev fiyatları!

Propa Vista projesi Propa İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Kartal Propa Vista ev fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları!

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Kartal İstmarina kampanyalı ödeme şekli!

Kartal İstmarina kampanyalı ödeme şekli kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Proje Dap Yapı imzasıyla yükseliyor...

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

kartal istmarina ev fiyatları 2017 Haberi

kartal istmarina ev fiyatları 2017

İstanbul Kartal Sahili'nde 64 bin 502 metrekare alanda yükselen İstmarina Evleri, 32-39 katlı 5 blok olarak tasarlandı.


DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal İstmarina projesinde; büyüklükleri 34 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen 1+0'dan 5+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. 


1.423 daire ve 100 ticari birimden oluşan İstmarina projesinde ayrıca helikopter pisti, AVM, otel, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, özel hastane, yüzme havuzu ve marina da yer alıyor.


Emlak Konut kampanyasına katılan Kartal İstmarina projesinde yüzde 5 peşinatın ardından sıfır faizle 5 yıla, 0,45 faizle 10 yıla, 0,79 faizle 20 yıla kadar ödeme kolaylığı sağlanıyor. Kampanya 31 Mart 2017 tarihine kadar sürüyor.


Kartal İstmarina ev fiyatları 2017!

Bu yılın sonunda teslim edilmesi planlanan Kartal İstmarina ev fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Adres:  Ankara Caddesi...