15 / 05 / 2024

Kartal İstmarina son durum

Kartal İstmarina son durum

Kartal İstmarina Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor. Firma bünyesinde 60 ay vade farksız taksit yapılan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Şilan Makal ve İlayda Aydın ev bakıyor!

Kartal İstMarina AVM'de görüntülenen ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın ev baktıklarını söyledi.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Kartal Belediyesi tapusuna alana 1.5 milyon TL ödedi!

“Tapusuz ikameti çözeceğim” sözü vererek yola çıkan Altınok Öz, vatandaşın yüzünü güldürüyor. Kartal Belediyesi son 2 ay içerisinde toplamda 1 milyon 544 bin 455,32 TL ödedi...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Kartal İstmarina son durum Haberi

Kartal İstmarina son durum

Kartal İstmarina Evleri fiyatları detaylarından önce projeden bahsedelim. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. 


Kartal İstmarina projesinde helikopter pisti, özel hastane, cafeler, hızlı tren, özel okul, AVM, ofis, rezidans,  geniş sahil bandı, restoranlar, otel, marina gibi yaşam alanları inşa ediliyor. 


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal İstmarina Evleri projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Projede Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Kartal İstmarina Evleri'nde yüzme havuzu, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna, çocuk oyun alanları, cafe, spor alanları,kapalı otopark,  yürüyüş yolları, fitness center yer alıyor. 


Kartal İstmarina Evleri fiyatları

1+0 evleri fiyatları 305 bin 929 TL ile 884 bin TL

1+1 evleri fiyatları 500 bin 960 TL ile 888 bin TL

2+1 evleri fiyatları 768 bin TL ile 3...