10 / 05 / 2024

Kartal karot testi

Kartal karot testi

Kartal’ın Gümüşpınar Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana 40 yıl önce lojman olarak inşa edilen, 10 bloktan meydana gelen 100 dairede oturanlar, binaların bir kısmına karot testi yapıldığını iddia etti.

Prof. Dr. Doğangün 'Deprem işaret veriyor, neyi bekliyoruz' diyerek yapılması gerekenleri sıraladı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Bursa'da 300'ü aşkın kişi binasına karot testi yaptırmak için başvurduğunu ancak test yaptırmadığını belirterek isyan etti.

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Uzmandan karot testi uyarısı: Eviniz depreme dayanıklı mı? Aman dikkat! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından Türkiye’nin pek çok bölgesinde bina dayanıklılık testlerine talep yağmıştı. Ancak depremden 2 ay sonra talepler durdu. Uzman isimden son dakika uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Karot testine talep katlandı! Binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Vatandaşlar karot testi yaptırarak binalarının sağlamlığını öğrenmek istiyor ancak binalardan alınacak parçanın zarar verebileceği endişesi vatandaşları tedirgin ediyor. Peki binaya yapılacak test zarar verir mi? Karot testi binalara zararlı mı? 

Güngören'deki kentsel dönüşümde karot örneği krizi!

Güngören Belediyesi tarafından 9 bloktan oluşan 4 Kent Sitesi’nde karot testi yapmak istedi. Site sakinleri, belediye ekiplerinin zabıta ve polislerle gelmesine tepki gösterdi. Sakinler, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Kartal'daki 10 blokluk lojmanda karot testi iddiası!

Kartal’ın Gümüşpınar Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana 40 yıl önce lojman olarak inşa edilen, 10 bloktan meydana gelen 100 dairede oturanlar, binaların bir kısmına karot testi yapıldığını iddia etti.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Karot ile beton testi neden yapılır?

Karot ile beton testi neden yapılır? Beton yapılması gerekli midir? Bu işlem nasıl gerçekleşir? Bu işlem esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Karot testi nedir?

Karot testi nedir? Karot testi neden yapılır? Karot alınacak yerin tespiti nasıl olur? sorularının cevapları ve karot testiyle ilgili diğer bilgiler detaylı olarak haberimizde yer alıyor..

Kartal'da icradan satılık 7 milyon 744 bin TL'ye arsa!

Kartal 3. İcra Müdürlüğü 48.400, 00 metrekarelik alanı icraya veriyor. 14 Aralık'ta satışa sunulacak arsanın fiyatı yaklaşık olarak 7 milyon 744 bin TL

İz Tower Kartal'da 240 bin TL'ye 2+1!

İz Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği İz Tower Kartal'da 1+1'ler 140 bin TL'den 2+1'ler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İz Tower'da teslimler 18 ay sonra yapılacak

Teknik Yapı'dan Kartal'a 3 lüks konut projesi! 70 bin TL'ye!

Teknik Yapı, Kartal'da 3 projeyle karşımıza çıkıyor: Upcity Residence, Uptwins Deluxe Residence ve Uprise Elite. Kartal Uğur Mumcu'da inşa edilen Upcity Residence, 68 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Kartal karot testi Haberi

Kartal karot testi

İstanbul Kartal’ın Gümüşpınar Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana 40 yıl önce lojman olarak inşa edilen, 10 bloktan meydana gelen 100 dairede oturanlar, binaların bir kısmına karot testi yapıldığını, yapıların çürük olduğunu inceledi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; bloklardan biri belediye tarafındance mühürlenirken, bazı vatandaşların binaları terk ettiği ortaya çıktı. Ancak maddi imkanı bulunmayanlar ise hâlâ riskli yapılarda yaşamaya devam ediyor.

EV ÇOK KÖTÜ SALLANIYOR

Daire sahiplerinden Gönül Taş, “Çok tehlikeli, mutfak çatlak, duvarlar çatlak. Ev çok kötü sallanıyor. Korku içindeyiz ama mecburuz. Nerede kalacağız, kış ortası soğuk. Yaşlı bir annem var. Yeniden yapılmasını istiyorum. Dayanıklı olsun, korku içinde yaşamak istemiyorum” diye konuştu. 

Başka bir daire sahibi Nesrin Akay ise binaya 1993 yılında taşındığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: “Burası devletin olduğu için arsa da bize ait...