01 / 05 / 2024

Kartal Kart ne zaman dağıtılacak

Kartal Kart ne zaman dağıtılacak

Kartallı vatandaşların sağlık ve belediye hizmetlerinden daha sistemli bir şekilde yararlanabilmesi amacıyla Kartal Belediyesi ve İş Bankası işbirliğiyle tasarlanan Kartal Kart, düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

MEB Vakıfbank Bursluluk Kartı (sosyal kart) ne zaman verilecek? İOKBS bursluluk kartı kimlere verilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'ndan (İOKBS) yeterli puan alan öğrencilere burs veriliyor. Peki, İOKBS bursluluk kartı ne zaman verilir? İşte detaylar...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır? Kişiselleştirilmiş kart ne demek? İstanbulkart kişiselleştirme zorunlu mu?

İstanbulkart, İstanbulluların toplu ulaşımda kullandığı karttır. Bu İstanbulkarta kişiselleştirme zorunluluğu getirildi. Vatandaşlarda İstanbulkart kişiselleştirmenin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor.

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Toplam 270 daireden meydana gelen Be Life Kartal projesi 2019 yılının Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Be Life Kartal ev fiyatları ne kadar?

Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Altı blokta 470 daireye yer verilen Kartal Tual Adalar Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Peki Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Toplam 186 daireden meydana gelen Prava Kartal projesinde ön satışlar başladı. Peki Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Kartal Kart ne zaman dağıtılacak Haberi

Kartal Kart ne zaman dağıtılacak

Kartal Belediyesi ve İş Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen, sosyal tesisler, sağlık hizmetleri ve belediyecilik hizmetlerinin daha rahat yürütüleceği Kartal Kart, sahiplerine verilmeye başlandı. Kartal Belediyesinin yeni hizmet binasındaki Meclis salonunda yapılan teslim törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Belediye Başkan Yardımcıları ve Kartal Kart'ı teslim alacak vatandaşlar katıldı. Kartların dağıtımı öncesinde sinevizyon gösterimiyle Kartal Kart hakkında bilgi sunuldu. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kart'ı vatandaşlara kendi elleriyle verdi. Kartal Kart'ın dağıtım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kart sayesinde Kartallıların, belediyenin hizmetlerinden kolaylıkla faydalanabileceğini dile getirdi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, "2009 yılında seçim bildirgesi yazdım. 


Eskilerin deyimiyle manifesto.. Bu ne demek? Seçildiğim takdirde şunları yapacağım demektir. Yapamadığımız bir iş vardı. O...