30 / 04 / 2024

kartal kordonboyu imar planı

kartal kordonboyu imar planı

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Kartal Kordonboyu nazım imar planı askıda!

İstanbul Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Kartal Kordonboyu imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 6 Ekim'de askıdan indirilecek...

Kartal Kordonboyu imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Temmuz'da askıya çıkarılan, Kartal İlçesi, Kordonboyu Nazım İmar Planına ilişkin 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıdan iniyor...

Kartal Kordonboyu nazım imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Kordonboyu Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 10 Ağustos'a kadar askıda kalacak...

Kartal Kordonboyu nazım imar planı onaylandı!

1/5.000 ölçekli Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı 14 Mayıs 2015 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan geçti. Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı için 16 Ocak 2015 tarihinde belediye meclisinden karar çıkmıştı.

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nin 1/5000 ölçekli planı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Kordonboyu Mahallesi, 10172 (Eski:1866) ada, 5 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Kartal Esentepe imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11236 ada 21 parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Kordonboyu projesindeki Konutlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar notları görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 57 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesiyle ilgili açıklama yapıldı.

kartal kordonboyu imar planı Haberi

kartal kordonboyu imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26 Şubat 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 11 Temmuz'da askıdan indirilecek.

İmar planı için...