05 / 05 / 2024

kartal marina halk toplantısı

kartal marina halk toplantısı

Dap Yapı'nın Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. Görüş ve önerileri almak amacıyla yapılacak olan toplantı Kartal Emex Plaza'da düzenleniyor...

Kartal'da tapusuna kavuşan vatandaşın yüzü gülüyor!

Kartal halkının yüzünü güldürmeye devam eden Kartal Belediye Başkanı Öz, vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini ifade etti...

Kartal Havuzlu Park İstanbul'un balkonu olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Kentsel Yenileme Komisyon Meclis üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Ziyarette Kartal projesi hakkında bilgi verildi.

Kartal'da kentsel dönüşüme halk desteği!

Kartal Belediye Başkanı Öz'ün ortaya koyduğu 'Kartal Modeli' ile 2009 yılından bu yana kentsel dönüşüm çerçevesinde gerçekleştirilen yıkımlar, vatandaşların bireysel katılımlarıyla da devam ediyor.

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Kartal Belediyesi'nden imar mevzuatı eğitimi!

Kartal Belediyesi, ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak, hizmet kalitesini artırmak, verimli bir çalışma ortamı oluşturmak adına belirli aralıklarla verdiği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Altınok Öz: Marmaray'da Kartal halkı mağdur olmasın!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı devam Marmaray projesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Altınok Öz, çalışmalar sırasında Kartal halkının mağdur olmaması için önlemlerin alınmasını istedi.

Tugay Kartal: Haydarpaşa Garı eski işlevine devam etmeli!

Tugay Kartal, “Gar’ın hızlı tren istasyonu olmasını istemiyoruz. Garın kapatılmadan önceki işlevine devam ederek, tüm trenlerin burada hizmet vermesini ve halkın bu sayede ucuz seyahat hakkının olmasını istiyoruz” dedi.

Kartal Seven Blokları Sitesi dönüşümünde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm konusunda halkı bilinçlendirmek, vatandaşların tereddütlerini gidermek, çözüm üretmek ve sorularını yanıtlamak üzere 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği site toplantılarına devam ediyor.

Hill Kartal Residence satış ofisi!

Hill Kartal Residence satış ofisi telefon numarası 444 90 61 olarak belirtiliyor. Marina'ya 8 dakikalık mesafede inşa edilen projede 193 adet daire yer alıyor.

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Yakacık Hill Kartal adres!

Yakacık Hill Kartal adres bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal - Yakacık Hürriyet Mahallesi'nde bulunuyor. Toplamda 193 adet daireden oluşan proje Marina'ya 8 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları!

Hill Kartal Yakacık daire fiyatları alanları ve konumlarına göre değişiyor. Marina'ya 8 dakika yakınlıkta olan proje buhar odası ve teras havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

kartal marina halk toplantısı Haberi

kartal marina halk toplantısı


Dap Yapı'nın Kartal sahilinde inşa ettiği İstmarina projesinin önünde yapılacak olan Kartal Yat Limanı projesi için Ziya Yılmaz adına kurulan Kartal Marina İşletmeleri A.Ş tarafından halkın katılım toplantısı yapılacak.


Kartal Yat Limanı projesi için toplantı 23 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00'te Kartal Sahilyolu No:160 Emex Plaza Kartal - İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. 


Kartal Marina İşletmeleri A.Ş

Tel: 0216 526 31...