15 / 05 / 2024

kartal merkez oluyor

kartal merkez oluyor

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Konut fiyat endeksi yavaşlarken, altın fiyatları yükseliyor! Piyasalara ne oluyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayında konut fiyatlarında yıllık artış hızının yüzde 86,5'e gerilediğini açıkladı. Altında ise yükseliş yüzde 24'lük oranı geçti. Piyasalarda neler oluyor?

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Farmaks Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan: Büyükşehirlerde kira artışları yavaşlıyor!

Son günlerde kiralık ve satılık konut fiyatlarında yaşanan artışlar sık sık gündem oluyor. Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan, kiralık konut fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerini paylaştı... 

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı. 

Dolar 28 TL mi oluyor? Merkez Bankası'nın dolar tahmini dudak uçuklattı! Dolar bugün ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararanı açıklamak için 22 Haziran'da toplanacak. Bu kapsamda dolar kurunun seyri belli olacak. Peki, dolar ne kadar, analistler dolara ilişkin neler söylüyor? İşte detaylar...

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Euronun kaderi yarın belli oluyor! Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen baksın

Yarın Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Karar sonrasında euronun kaderi resmen belli olacak.  Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Volmersan Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

kartal merkez oluyor Haberi

kartal merkez oluyor

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel habere göre; Kartal'da 550 hektar alana, yatırım tutarı 5 milyar doları bulacak bir kompleks inşa edilecekmiş.



Haberin devamı için...