07 / 05 / 2024

kartal özelleştirmeleri

kartal özelleştirmeleri

Kartal Dragos' ta yer alan ve mülkiyeti Tekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü' ne kayıtlı Kartal Tekel arazisi özelleştirildi. Dragos Tekel arazisi özelleştirme kararı bugünkü resmi gazetede yayınlandı...

ÖİB Kartal'daki arsayı satışa çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kartal ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Denize sıfır araziler satışa çıktı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan deniz kıyısında yer alan arsalar satışa çıktı. Taşınmazların özelleştirmeleri için duyurular yapıldı...

TTA Gayrimenkul'un Kartal'daki parselinin imar planı onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi 2796 ada 366 parsele ilişkin imar planı onaylandı..

Özelleştirmede hedef 10 milyar dolar!

HES, termik santraller ve liman özelleştirmeleri yeniden gündemde. Enerji sektöründeki iddialı özelleştirme planları ise dikkat çekiyor…

Gayrimenkul özelleştirmelerine yoğunlaştık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Ağbal, hidroelektrik santralleri ve liman ve gayrimenkul özelleştirmeleri uygulamalarına yoğunlaştıklarını belirtti.

İstanbul'da 3 ilçede 14 taşınmaz özelleştirilecek!

İstanbul Sancaktepe, Kartal ve Tuzla'da yer alan 14 taşınmaz Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından özelleştirilecek. Taşınmazların minimum geçici teminat bedeli 30 bin TL olarak belirtiliyor.

Özelleştirme yoluyla özel sektöre neler satıldı?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 3 Kasım 2002 - 25 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan özelleştirmeleri meclis gündemine taşıdı..

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

10 HES 5 grup halinde özelleştirilecek!

ÖİB elektrik dağıtım özelleştirmelerinin ardından HES özelleştirmeleri için kolları sıvadı. Elektrik Üretim AŞ’ye ait 10 hidroelektrik santrali (HES) 5 grup halinde özelleştirilecek.

Altınok Öz Kartal projelerini anlattı!

Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Kalkındırma Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Tosun ve üyelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, dernekte yaptığı konuşmada Kartal’da yapılan projeleri ve yapılacak çalışmaları anlattı.

EMO: Termik Santral özelleştirmeleri iptal edilmeli!

Elektrik Mühendisleri Odası ( EMO ) Yatağan, Yeniköy, Kemerköy ve Çatalağzı Termik Santrali ile bağlı maden sahalarının özelleştirmesinin iptal edilmesi gerektiğini bildirdi...

İş GYO Kartal Manzara Adalar'ın yanında 266 bin TL'ye arsa aldı!

İş GYO, Kartal Yukarı Mahallesi'nde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan 170 metrekarelik arsayı 266 bin TL en yüksek teklifle aldı. Arsa Manzara Adalar projesinin bitişiğinde yer alıyor.

Termik santral özelleştirmeleri yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Kırşan, Kemerköy, Yeniköy, Çatalağzı ve Yatağan termik santrallerinin devir işlemlerinin sene sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Halil Kırşan, stratejik santrallerin özelleştirilmeyeceğini söyledi.

kartal özelleştirmeleri Haberi

kartal özelleştirmeleri

14 Aralık 2013  CUMARTESİ

Resmî Gazete

Sayı : 28851


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih          : 9/12/2013


Karar No  : 2013/189


Konu         : İmar Planı.


Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 20/6/2013 tarih ve 5473 sayılı yazısına istinaden;


1- Kurulumuzun 5/2/2001 tarih ve 2001/06 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Tekel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Gayrimenkul A.Ş.) adına kayıtlı, İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi, Dragos Mevkii, 25.878,64 m2 yüzölçümlü, 2222 ada 226 no.lu parsele yönelik ‘Park Alanı’ ve 2222 ada 228 no.lu parsele yönelik ‘Konut+Ticaret Alanı (Taks:0,20-0,40; Kaks:l,50)’ kararı getirilmesine ilişkin Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planının onaylanmasına,


2- Onaylanan imar planlarının Resmî Gazete’de yayımlanmasını...