03 / 05 / 2024

kartal park çalışmaları

kartal park çalışmaları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Altınok Öz Kartal'daki çalışmaları inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da hayata geçirilen 230 projeden örnekler verdi ve Nasuh Mahruki ile birlikte Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi Havuz Sokak’ta yapımı devam eden park çalışmasını inceledi.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal'da enkaz kaldırma ve arama çalışmaları sona erdi!

Kartal'da 14 kişinin yaralandığı, 21 kişinin hayatını kaybettiği binanın enkaz kaldırma ve arama çalışmaları tamamlandı. Binanın etrafındaki riskli binanında yıkımı sona erdi.

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor!

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında kimsenin kalmamasının ardından, enkaz kaldırma çalışmaları sabah saatlerinde de aralıksız sürüyor. 

Kartal'daki binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da 6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kartal'da çöken binada kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da çöken binada yürütülen arama kurtarma çalışmaları, UMKE ile JAK ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor...

Kartal'da çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor!

İstanbul'un Kartal ilçesinde dün çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 3 kişinin cansız bedenine ulaşılan enkazdan yaralı kurtarılan 13 kişi hastanede tedavi ediliyor.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Kartal'de Deprem ve Yerinde Dönüşüm çalışmaları başladı!

Kartal'da "Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında yıkım töreni gerçekleşti.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

kartal park çalışmaları Haberi

kartal park çalışmaları

Başkan Altınok Öz’e inceleme boyunca Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gökhan Yüksel ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli eşlik etti. Park alanının tamamını gezen Başkan Altınok Öz, çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemenin sonunda yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi.


Tamamı 30 bin metrekare olan Yakacık Parkı bittiğinde içerisinde çocuk oyun alanları, amfi ve etrafında gezilebilecek meydan, oturma-dinlenme alanları, seyir terasları, kitap okuma alanları ve Taş Ev’in yer alacak. Parkta ayrıca, sıhhi bitkiler, yenilebilir bitkiler, kokulu bitkiler ile bir de havuz olacak. Ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının da tamamlanması ile Kartal Yakacık’ta halkın deniz manzaralı yeni bir gezi ve dinlenme alanı...