02 / 05 / 2024

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi konutları

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi konutları

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bölgeye adeta talih kuşunun konduğunu söyledi.

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Kemerburgaz-Göktürk Bölgesi’nde ortalama metrekare fiyatı 70-75 bin TL!

Yatırımcıların radarına giren, Kemerburgaz – Göktürk Bölgesi’ndeki konutların ortalama metrekare satış fiyatı 70 bin - 75 bin TL aralığında değişiyor.  

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Pendik Şeyhli Bölgesi Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Pendik İlçesi, Şeyhli Bölgesi Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Pendik Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu yarın açılıyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu, yarın ulaşıma açılıyor. Kadıköy-Kartal metro hattının devamı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hat, sabah saatlerinden itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

360 Kurtköy Rezidans'ta dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare olarak tasarlandı. 26 blok halinde yükselen proje 200 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Pendik 360 Kurtköy Konutları nerede?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 4. Bölge 1.Etap'ta 528 konut yaptıracak. Söz konusu konutların inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ekim'de gerçekleşecek.

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi yatırımları kazandırıyor!

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bölgeye adeta talih kuşunun konduğunu söyledi.

'Kartal Pendik Maltepe üçgeni kazandıracak'

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kartal'ın sadece bir bölge olarak değil çevresiyle birlikte ele alınması gerektiğini vurgulayarak, Kartal, Pendik, Maltepe üçgeninin kazandıracağını söyledi.

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi konutları Haberi

Kartal-Pendik-Maltepe bölgesi konutları

Markalı projelerin bir biri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe bölgesi yatırımcısına kazanç ve keyifli bir hayatı birlikte sunuyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, bölgeye adeta talih kuşunun konduğunu, keyifli bir hayatın tüm kriterlerinin bir araya toplandığını belirterek, “Kartal-Pendik-Maltepe aksına yönelerek, bir başka yerde fiziksel ömrünü tamamlamış bir konuta yatırım yapmak yerine, yıldızı parlayan bir bölgede, modern bir projede yaşamayı tercih ettiniz. Hem hayat kaliteniz arttı, hem paranız değerlendi. Her yönden kazançlısınız” diye konuştu.


İstanbul’un Anadolu Yakasında markalı projelerin birbiri ardına sıralandığı Kartal, Pendik ve Maltepe, yatırımcının iştahını kabartıyor. Metrobüs, metro ve Anadoluray’la kolaylaşan ulaşım beyaz yakalıların konut satın alma talebini tetikliyor. Son 5 yılda yüzde 200’den fazla artan emlak fiyatları, keyifli ve kazançlı bir hayatı müjdeliyor.

İnşaat...