04 / 05 / 2024

Kartal Pendik Sultanbeyli yol

Kartal Pendik Sultanbeyli yol

Kartal Belediyesi; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayan Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin asfalt çalışmalarında sona geldi.

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'un göbeğinde arsa satışı! Kartal, Pendik... Hemen bakın!

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığın tarafından Pendik ve Kartal ilçelerinde 2 adet arsa satışı yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

En ucuz kiralık konut Sultanbeyli ve Esenyurt'ta!

İstanbul'da kiralık konutta en ucuz ortalama metrekare fiyatları 9 lirayla Esenyurt, Sultangazi, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de görülürken, bu rakam Çekmeköy, Tuzla ve Pendik'te 10 liraya, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Gaziosmanpaşa'da 11 liraya çıkıyor.

Kartal-Pendik arasındaki yol genişletiliyor!

İstanbul Kartal ve Pendik arasındaki mevcut yolu genişletmek için yaklaşık olarak 50 bin metrekarelik ormanlık alanda inşaat yapılacak.

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de 3 bin TL taksitle!

İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy , Kartal , Maltepe , Sultanbeyli , Pendik, Ümraniye , Ataşehir gibi bölgenin önemli ilçelerine komşu konumda yükselen Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor..

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu imar planı askıda!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli-Pendik Metro Hattı projesinin imar planı değişikliği 5 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılış törenindeki konuşmasında, toplam yatırım bedeli 926 milyon lirayı bulan 43 kalemde 217 ayrı projenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Propa Vista projesi Kartal-Pendik-Tavşantepe Metrosu ile değerleniyor!

Kartal-Tavşantepe metro hattı, bölgede yer alan projelere ilgiyi artırdı. Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanan Propa Vista projesi de konumu itibariyle konut yatırımı yapacak olanlar için en cazip projelerin başında geliyor.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Kartal Pendik Sultanbeyli yol Haberi

Kartal Pendik Sultanbeyli yol

Kartal Belediyesi; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayan Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin asfalt çalışmalarında sona geldi.

Kartal Belediyesi, Kartal’ın daha çağdaş bir görünüme kavuşması için altyapı, asfalt serimi, kaldırım ve yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Yapım Amirliği; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli ilçelerini birbirine bağlayan Yakacık, Çarşı Mahallesi Aydos mevkiindeki Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarında sona yaklaştı.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmaları, hava şartlarının elverdiği ölçüde devam ettiriliyor. 2015 yılı başında hazırlanan asfalt programı gereğince ilçenin merkezden uzak ve bozuk yollarının, yaklaşan kış şartları öncesinde asfaltı yapılarak bakım ve yenileme işlemlerinin tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar...