07 / 05 / 2024

kartal sahibinden satılık

kartal sahibinden satılık

Cordella Twins projesi 23 ve 25 katlı 2 bloktan oluşuyor. Satışları devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Cordella Twins evleri nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

İngiltere ve Fransa'da satılık kelepir kaleler!

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

Kartal'da satılık konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da satılın konutların fiyatları 320 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. Bölgedeki konutların geri dönüş süresi 23 yıl.

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

Kartal Lamarin satılık ev fiyatları!

24 katlı iki blok olarak planlanan Lamarin projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Kartal Lamarin satılık ev fiyatları minimum 665 bin TL'den başlıyor...

Avustralya’da sahibinden satılık ya da kiralık şato!

Avustralya’nın Brisbane bölgesindeki Game of Thrones'tan fırlamış gibi duran ‘şato ev’, sahibinden satılıyor. Şatonun satılık bedeli 600 bin dolar olurken, haftalık kiralık bedeli ise 550 dolar.

Referans Kartal Kordonboyu satılık daire!

Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesi 94 konut ve 11 ticari birimden meydana geliyor. Referans Kartal Kordonboyu satılık daire fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Kartal IQ satılık daire!

Toplamda 110 adet daire ve ticari alanlardan meydana gelen Kartal IQ projesinde uygun fiyat avantajı sunuluyor. İşte, Kartal IQ satılık daire seçenekleri... 

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

kartal sahibinden satılık Haberi

kartal sahibinden satılık

Kartal Cordella Twins Evleri nerede sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Toplamda 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Cordella Twins projesi Kayıhan Yapı ve Scon Yapı imzası taşıyor. 


Kartal Cordella Twins projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, bahçe katı ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Projenin sosyal alanları arasında açık ve kapalı otopark, çok amaçlı açık spor alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, süpermarket, güvenlik, çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları mevcut.


Toplamda 203 konuttan oluşan Kartal Cordella Twins projesinde dairelerin alanları 55 metrekare ile 252 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kasım 2016'da teslim edilmesi öngörülen projede 3 ticari alan bulunuyor.


Cordella Twins projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 229 bin TL, 2+1 dairelerin 419 bin TL, 3+1 dairelerin ise 599 bin TL'den...