07 / 05 / 2024

kartal Sosyal Etki Değerlendirme

kartal Sosyal Etki Değerlendirme

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda bir araya geldi.

Türkiye’de bir ilk! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Etki Tahvili ile işsiz gençlere istihdam olanağı yaratacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda hizmet veren İstanbul Kalkınma Ajansı, işsiz gençleri yakından ilgilendirecek çok önemli bir projeye imza attı. Ajans, yazılım alanında kariyer yapmak isteyen gençleri eğitim programları ile destekleyip istihdam olanağı sağlayacak.

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kuruldu!

103 Sosyal Hizmet Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kartal’da  Hasan Duman tarafından kuruldu.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi kuruldu!

Zirvetaş Turizm Taşımacılık İnşaat Sosyal Hizmetler Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Kartal Şubesi Kartal'da 140 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporlarının kentsel dönüşümde zorunlu olması için kanun teklifi verildi. Peki, Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Kentsel dönüşüm SED zorunluluğu kanun teklifi!

Kentsel dönüşümde sosyal etki değerlendirme (SED) raporlarını zorunlu kılan kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verildi..

Çanakkale köprüsü için çevresel ve sosyal etki değerlendirmesi yapılacak!

Çanakkale'de temeli 18 Mart'ta atılan ve 'dünyanın en uzun asma köprüsü' olma özelliği taşıyan 1915 Çanakkale Köprüsü'nünde çalışmalar hzla sürüyor. 

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

Kartal Soğanlık nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Kartal ilçesi Soğanlık'ta Sosyal Tesis Alanı, Cami, Park, Trafo ve Yol amaçlı hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kartal’daki yapılaşma durduruldu!

İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’na ait Kartal’daki dini tesis alanındaki yapılaşma yargı tarafından durduruldu. İBBİ tesis alanını “Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı”na dönüştürmeyi planlıyordu.

3. Köprü projesinin ÇED raporuna ilişkin 8 sorun mecliste!

İstanbul 3. Köprü projesinin Çevresel ve Sosyal Etki Değerlendirme Raporu'ndaki analizler açısından değerlendirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

SGK'dan Kartal'da 8.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul Kartal'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 28 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

kartal Sosyal Etki Değerlendirme Haberi

kartal Sosyal Etki Değerlendirme


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda bir araya geldi. 


Toplantıya; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları Haydar Oğuz, Özbey Pekşen, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Sema Demirhisar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Uğur Temel ve Mahalle Birim Başkanları katıldı. 


Mahallelerdeki sorunları Mahalle Birim Başkanları’ndan tek tek dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: “ Kartal; gelenin gitmediği, uzun süre yaşamak istediği bir kent.” dedi.


“Sosyal Etki Değerlendirme (SED) Raporu’nu hazırladık”


Katılımcılara Sosyal Etki Değerlendirme Raporu’ndan bahsederek bu raporun ilk olarak Kartal Belediyesi...