16 / 05 / 2024

kartal su şebekesi

kartal su şebekesi

1946 yılında kurulacak su tesisatıyla Kartal'a su verilecekmiş. Belediyeler Bankası'ndan alınan 160 bin lira kredi ile Yakacık'taki su kaynağı Kartal'a ulaştırılacakmış ve böylece Kartal'ın su problemi de çözülecekmiş. .

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Kartal'da çöken binayla ilgili 15'er yıl hapis!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını bina çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapsamında, 3 şüpheli hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eşkin tarafından kuruldu. 

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükselen Bumerang Kartal, doğayla dost özellikleriyle dikkat çekiyor. Bumerang Kartal teknik özellikleriyle ısı, ışık ve su tasarrufu da sağlıyor. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Konya Ereğli'ye 7.9 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de 7.9 milyon liralık yeni su şebekesi, şebeke ıslah ve su kuyusu toplama hattı yatırımı yaptı.

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

Kırklareli Karahalil'e su deposu yapılıyor!

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, beldede yapımına başlanan içme suyu şebekesi inşaatı çalışmaları kapsamında gömme su deposunun yapımının çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

Royal Garden Kartal'dan gri su sistemiyle tasarruf!

RoyalGroup, Kartal’da projelendirdiği RoyalGarden Kartal’da gri su sistemiyle tasarrufu, geniş daire metrekareleri ve büyük teraslarla insanı odağına aldı. Projede güvenlik de ön plana çıktı. Akıllı ev sistemiyle konutlar güven ve huzurla kaplandı

TİKA'dan Kırgızistan'a su şebekesi desteği!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kırgızistan'ın kuzeyindeki Çuy bölgesinde Issık Ata İlçesi Yuryevka köyün temiz içme suyu ihtiyacını karşılayan bir projeyi tamamladı.

Royal Garden Kartal’da su tüketimi aidatları düşürecek!

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su sistemi uygulaması yapılacak. Atık sular bahçe kullanımında yeniden değerlenecek. Su tüketimi azalan projede aidatlar da düşük olacak.

kartal su şebekesi Haberi

kartal su şebekesi

Kartal suya kavuşuyor


Kartal Belediye Reisi Naci Özgüder, Kartal'ın su işi ile Halkevi'nin inşası hakkında görüşmek üzere Ankara'ya gitmişti. Yakacık'taki membadan Kartal'a yeni borularla su gelmesi için Belediyeler Bankası'ndan, 10 senede müsavi taksitle ödenmek üzere 160 bin lira istikraz edilecektir. Bir aya kadar su işine başlanacaktır. 

Hükümet Caddesi'nde yapılacak olan Halkevi içinde tahsisat alınmıştır. İstimlaki yapılan evler yıkıldıktan sonra inşaata hız verilecektir.


Akşam Gazetesi 3 Nisan 1946


Abdullah Kutalmış...