30 / 04 / 2024

kartal su sorunu

kartal su sorunu

Kartal Çarşı Mahallesi, su bekliyor. İstanbul Anadolu Yakası KARTAL Aydos Çarşı Mahallesi sakinleri, yıllardır mahallelerine şebeke suyu bağlanmamasından yakınıyor. Habertürk Acil Şikayet Hattı'na gelen mesajı haberimizde bulabilirsiniz...

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Kartal Soğanlık'ta önce tapu, sonra alt yapı sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Soğanlık'ta önce tapu, sonra da altyapı sorununun çözdü...

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Kartal'da çöken binayla ilgili 15'er yıl hapis!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını bina çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapsamında, 3 şüpheli hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eşkin tarafından kuruldu. 

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükselen Bumerang Kartal, doğayla dost özellikleriyle dikkat çekiyor. Bumerang Kartal teknik özellikleriyle ısı, ışık ve su tasarrufu da sağlıyor. 

Trabzonspor'un Kartal'daki arazi sorunu çözüldü!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Kartal’daki arazi sorununun çözüldüğünü ve 80 milyonluk borcun ortadan kaldırıldığını açıkladı..

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

kartal su sorunu Haberi

kartal su sorunu

Kartal Çarşı Mahallesi, su bekliyor. İşte Acil Şikayet Hattı'na gelen mesajlardan bîr örnek: "Burası, ormanın hemen altına kurulu bir mahalle. Onlarca bina var fakat ne gariptir ki suyumuz yok. Yıllardır başvurmadığımız yer kalmadı. 'Burası imara açık olmadığından su bağlanmıyor' diyorlar. İyi de imara açık olmayan yere onlarca bina yapılmasına izin veriliyor. Madem burada bunca ev var, suyun da bağlanması gerekiyor. 

Kuyu suyu kullanıyoruz ve çok güç durumdayız. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Bir an önce şebeke suyunun bağlanmasını...