10 / 05 / 2024

Kartal Towers kiralık

Kartal Towers kiralık

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Referans Kartal Towers'ta kampanya dönemine özel 248 bin TL'ye!

Kiler GYO'nun Kartal'da konumlandırdığı Referans Kartal Towers'ta satılık daire fiyatları kampanya dönemine özel 248 bin liradan başlıyor..

Kiler GYO Referans Kartal Towers satılık!

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinin satış fiyatları 260 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje'de 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor.

Referans Kartal Towers'ta daireler Aralık 2015'te satışa çıkacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Referans Kartal Towers Aralık 2015'te satışa sunulacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Manzara Adalar Kartal kiralık!

Manzara Adalar Kartal kiralık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar projesi 975 adet konuttan meydana geliyor.

Yakacık Towers Kartal satılık!

Konutların teslimlerine 4 ay sonra başlanması planlanan Yakacık Towers Kartal satılık daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede konutların satış sürecine devam ediliyor..

Kartal New Yakacık fiyat! Hemen teslim daireler!

Kartal New Yakacık fiyat bilgisi için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal'da inşa edilen New Yakacık Evleri projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar!

MVK Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar yeni işletmecilerini bekliyor. Work Square projesi İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor...

Merve Boluğur Maslak Mashattan'dan kiralık daire bakıyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Maslak'taki Mashattan'dan kiralık bir daire bakan Merve Boluğur, karar vermeye çalışıyor.

Eskişehir'de kiralık konut ilanları 1 yılda yüzde 260 arttı!

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir'de kiralık konut ilanlarındaki artış epey çarpıcı. Derlenen verilere göre, ilde 2013 yılında verilen kiralık konut ilanı sayısı 2012'ye göre yüzde 260 daha fazla.

Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı!

Hurriyetemlak.com' dan alınan verilere göre, Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı. Öğrenci kenti Eskişehir'de kiralık konut ilanlarının 1 yıldaki artışı yüzde 260' a ulaştı.

Kartal'da kentsel dönüşüm için Gökdeniz Kartal projesinin yıkım töreni gerçekleştirildi!

Gülsa İnşaat Bay Yapı Ortak Girişimin yaptığı Gökdeniz Kartal projesinin Yıkım Töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal Belediyesi halkın yanındadır” dedi...

Kartal Towers kiralık Haberi

Kartal Towers kiralık

CNR Emlak Fuarı'na katılan Kiler GYO, referans markalı projelerine yenilerini ekliyor. Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak. Kartal sahilde Referans Kartal Kordonboyu projesinin satışına ise Ocak 2016'da başlayacak olan Kiler GYO. ayrıca KİPTAŞ ortaklığıyla da Bahçeşehire Referans Bahçeşehir projesini inşa edecek. 


Yeni...