29 / 04 / 2024

kartal yuvasının yeni sahibi Tekin Esen

kartal yuvasının yeni sahibi Tekin Esen

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binasında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ile birlikte Sivil Savunma Müdürlüğü’nün yeni binası olacak olan alanda incelemeler yaptı.

Çorum Osmancık'ın yeni imar planları askıya çıktı!

Çorum Osmancık'ın yeni imar planı Osmancık Belediye Meclisi tarafından onaylanarak ilan panosunda yayınlandı.

Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kapatılan Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi ile ilgili planlamaları Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu..

Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak!

Yaklaşık 102 dönüm arazide 43 dönüm üzerine inşa edilen Adana'nın yeni stadı yıl sonunda tamamlanacak.

Kuveyt Havalimanı'nın yeni binasının temeli atıldı!

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasının temeli atıldı. Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el-Sabah'ın katılımıyla yapıldı.

Isparta'nın yeni otogarında son durum!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda incelemelerde bulundu. Günaydın, otogarda şantiye kurma çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaata başlanacağını söyledi.

Alanya'nın yeni imar yolları hizmete giriyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Oba'nın yeni imar yollarını denetleyerek , yetkililerden bilgi aldı.

Zagreb Havalimanı'nın yeni terminali açıldı!

Zagreb Havalimanı'nın yeni yolcu terminali hizmete başladı. Yemi terminal binası Zagreb Havalimanı'nın yolcu kapasitesini yıllık 5 milyona çıkardı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası açıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın yeni binası hizmete açıldı. Yoğun ilgi gösterilen açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldı.

Maketten konut satışında firmaların yeni hakları!

Maketten konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte yönetmelik kapsamında yer alan maketten konut satışında firmaların yeni hakları..

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

kartal yuvasının yeni sahibi Tekin Esen Haberi

kartal yuvasının yeni sahibi Tekin Esen

Tekin Esen, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu. Geçtiğimiz senelerde kira milyarderleri arasında ismi yer alan Tekin Esen, gayrimenkul zengini olarak biliniyor. 


Eteksan Tekstil'in sahibi olan Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı.


İhale, Perşembe günü yapılacak Kurul toplantısında üyelerin onayına sunulacak. Onayın çıkması durumunda Tekin Esen’e resmi satış tamamlanmış olacak.


Tekin Esen, daha önce İstiklal'in sembollerinden olan ve İsveç Konsolosluğu'nun karşısında bulunan Narmanlı Han'ı Mehmet Erkul ile birlikte 57 milyon dolara satın alarak gündeme gelmişti.


Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı,Tekin Esen...