27 / 04 / 2024

Kartalkaya kayak

Kartalkaya kayak

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Kartalkaya'da kar ve buzlanma ulaşımı aksattı!

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Bolu'daki oteller yılbaşında tam kapatiseyle hizmet verecek!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kartalkaya ve Abant'taki oteller, yılbaşı öncesinde rezervasyonlarla yüzde 100 doluluğa ulaştı. Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek.

Ilgaz ve Kartalkaya'da kayak sezonu başladı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından bölgede kayak sezonu açıldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla oteller doldu, işletmeciler durumdan memnun" dedi.

Türkiye kayak merkezleri sayısında dünyada 18'inci sırada!

Türkiye'de 10 yıl önce Aralık-Ocak-Şubat aylarında 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu rakam 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. Ayrıca raporda Türkiye'nin kayak merkezleri sayısında dünyada 18'inci sırada yer aldığı da kaydedildi.

Erciyes'te kayak, Kapadokya'da kültür turizmi!

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde de pazarlanmaya başlandı.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 33 santimetreyle Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, en düşük ise 8 santimetreyle Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde ölçüldü. İşte Kayak merkezlerinde son durum...

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi!

Yılbaşında tatilcilerin rotası kayak merkezlerine çevrildi. Kış turizminin gözde merkezlerinde tatilini geçirmek isteyenler, erken rezervasyon kampanyaları ile yüzde 25 - 30 indirim ile tatil yapabiliyor.

Kartalkaya kayak Haberi

Kartalkaya kayak

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı. Yeni yıl tatilini fırsat bilen tatilciler, Kartalkaya'ya akın etti. Kayak merkezinde bulunan oteller yüzde 98 doluluk oranına ulaştı. 


Tatilciler zor anlar yaşadı Kartalkaya karayolunda, kar ve buzlanma nedeniyle, tatilciler zor anlar yaşıyor. Yolda kalan tatilciler araçlarına zincir takarak yollarına devam ederken, kayarak yol kenarında kara saplanan tatilcilerin araçları traktörlerin yardımı ile saplandıkları yerden kurtanldı. Doruk Kaya Oteli Genel Müdürü Yusuf Avcı, yaptığı açıklamada yağan karla birlikte yeni yıla mutlu girdiklerini söyledi, tyi bir sezon beklediklerini ifade eden Avcı, pistlerde çok güzel kar olduğunu, tatilcilerin doyasıya kayak yaparak eğlendiğini belirtti. Yeni bir kar yağışı beklediklerini anlatan Avcı, "Şuanda...