29 / 08 / 2024

kartalkaya Snowkite ve snowshoering dersleri ne zaman başlayacak

kartalkaya Snowkite ve snowshoering dersleri ne zaman başlayacak

Köroğlu Dağları’nın eşsiz manzarasına hakim Kartalkaya Golden Key Chalet, Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite ve snowshoering ile misafirlerine adrenalin dolu bir tatil fırsatı sunuyor...

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kartalkaya'da kar ve buzlanma ulaşımı aksattı!

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kartalkaya'da oteller sezonu açtı!

Kartalkaya'da bulunan iki otel, kayak sezonunu kurban keserek açtı. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi.

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi!

Kışın kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı. Kartalkaya’da iki oteli ve 11 pisti bulunan Kaya Holding, kar makinesi aldı.

Turizmde umutlar kayakta!

Turizm sektörü yetkilileri, erken rezervasyon indirimlerinin Türkiye’ nin en popüler kış merkezleri olan Uludağ, Palandöken, Kartalkaya, Erciyes ve de Kartepe’nin en seçkin otellerinde uygulanacağını söyledi.

Kar yok ama Kartalkaya'da oteller sezona hazır!

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı sezonun çok iyi geçmediğini söyledi...

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Avcı, gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını ifade etti.

Kar yağışı, Kartalkaya'daki işletmecileri sevindirdi!

Bolu Kartalkaya'da kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı tatilciler, araçlarına zincir taktı, kayarak yoldan çıkan araçlar ise traktörlerin yardımıyla kurtarıldı...

Ilgaz ve Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Dün ve bugün otellerin doluluğunun yüzde 100’e ulaştığını belirten Yarım, "Doruk ve Yıldıztepe mevkilerinde kayak aktiviteleri devam etmektedir. Ilgaz'a genellikle Ankara ve İstanbul gibi illerden turistler geliyor" dedi

Golden Key Chalet'ten bir ilk! Snowkite ve snowshoering!

Köroğlu Dağları’nın eşsiz manzarasına hakim Kartalkaya Golden Key Chalet, Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite ve snowshoering ile misafirlerine adrenalin dolu bir tatil fırsatı sunuyor...

kartalkaya Snowkite ve snowshoering dersleri ne zaman başlayacak Haberi

kartalkaya Snowkite ve snowshoering dersleri ne zaman başlayacak


Doğa ve butik otelciliğin en gözde markalarından Kartalkaya Golden Key Chalet, tatil boyunca alanında uzman eğitmenler tarafından Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite ve yepyeni bir alternatif spor dalı olan snowshoering ile adrenalin tutkunlarına unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor. Golden Key Chalet’te misafirler, 2008’den beri bünyesinde snowboard eğitim hizmetleri vermekte olan GiviD Board Co. ile tatil boyunca snowboard ve snowkite eğitimi alabilir, Köroğlu dağlarında yapılan snowshoering ile tertemiz havanın ve çamların kokusunu hissederek kış sporlarının tadını çıkartabilirler.


Karın ve Sporun Keyfini Golden Key Chalet’te Çıkarın!


Golden Key Chalet bünyesinde bulunan GiviD Board Co. ile misafirlerine Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite, snowshoering eğitimlerini sunuyor. 


Golden Key Chalet’in sağladığı bu imkanla uçmayı sevenler snowkite ile uçurtma dünyasının...