11 / 05 / 2024

Golden Key Chalet'ten bir ilk! Snowkite ve snowshoering!

Golden Key Chalet'ten bir ilk! Snowkite ve snowshoering!

Köroğlu Dağları’nın eşsiz manzarasına hakim Kartalkaya Golden Key Chalet, Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite ve snowshoering ile misafirlerine adrenalin dolu bir tatil fırsatı sunuyor...




Doğa ve butik otelciliğin en gözde markalarından Kartalkaya Golden Key Chalet, tatil boyunca alanında uzman eğitmenler tarafından Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite ve yepyeni bir alternatif spor dalı olan snowshoering ile adrenalin tutkunlarına unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor. Golden Key Chalet’te misafirler, 2008’den beri bünyesinde snowboard eğitim hizmetleri vermekte olan GiviD Board Co. ile tatil boyunca snowboard ve snowkite eğitimi alabilir, Köroğlu dağlarında yapılan snowshoering ile tertemiz havanın ve çamların kokusunu hissederek kış sporlarının tadını çıkartabilirler.


Karın ve Sporun Keyfini Golden Key Chalet’te Çıkarın!


Golden Key Chalet bünyesinde bulunan GiviD Board Co. ile misafirlerine Türkiye’deki kış otelleri arasında ilk defa uygulanacak olan snowkite, snowshoering eğitimlerini sunuyor. 


Golden Key Chalet’in sağladığı bu imkanla uçmayı sevenler snowkite ile uçurtma dünyasının kapılarını aralarken, snowkite yapmayı tercih etmeyenler ise dünyanın en kolay ve en zevkli spor dallarından biri olan snowshoeing ile derin karlarda bile kolay adımlar ile yürüyebilecek.


GiviD Board Co. ekibi tarafından 10 yıldır yapılan snowkite ile kayak veya snowboard üzerinde hiç beklemeden ve lift kullanmadan uçurtma yardımı ile yükseklere, dağlara tırmanabilir, uçabilir, sonra tekrar kar üzerinde kaymaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, Golden Key Chalet’te bulunan sertifikalı eğitmenler eşliğinde yaz - kış kite yapmak mümkün. Golden Key Chalet’te misafirler, artan popülaritesi ile çok gündemde olan snowshoeing ile tertemiz bir doğada bütün mesafeleri yürüyerek ormanın ve karın o müthiş kokusunu hissedebilecek. Küçük gruplar ile daha da keyifli hale gelen snowshoeing ile spor severler orman gezintileri sırasında eşsiz manzaralar ile karşılaşabilir ve yepyeni yerler keşfedebilir. Spor severler, antrenman sonrası eğlenceli bir şekilde forma girmenin hafifliğini hissedecek ve bu doğa yürüyüşleri ile doğal güzelliklerin ilham verici duygusunu tadacaklar.


Golden Key Chalet’te adrenalin severler dağlardaki alternatif yaşam biçimi olan snowboard ile dağlarda daha özgür hissedecekler. Golden Key Chalet’in sağladığı bu imkanla Türkiye’nin en büyük ve bakımlı snow parkı olan Köroğlu dağlarındaki “Kartal Snow Park”ta başlangıç seviye atlayışları, board sürüş tekniklerini geliştirme ve deneyimli hocalarla serbest stillerde dersler yapmak mümkün. Dünyadaki en yaygın board sporu olarak yeni neslin tercihi olan snowboard eğitimleri sayesinde kayak severler off pistler ve orman arası parkurlarda daha rahat kayabilecek, kendilerini dağdan aşağı süzülürken bulabilecekler.


Geri Dön