05 / 05 / 2024

Kartalkaya turizm rehberi

Kartalkaya turizm rehberi

Sezonun açılmasının ardından kayak merkezindeki oteller hafta sonu yüzde 70 doluluğa ulaştı. Kar kalınlığı nın bir metre ölçüldüğü merkezdeki yoğunluğun daha da artma sı bekleniyor...

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da yarıyıl tatili hazırlıkları tamamlandı.Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'daki oteller, kavak severlere uzunluğu 45 kilometreye yaklaşan pistlerle hizmet verecek.

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları

Kartalkaya beyazlara büründü!

Kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 8 santimetreye ulaştığı Kartalkaya'da yağış aralıklarla devam ediyor. Yağışın 24 Kasım'a kadar sürmesi bekleniyor.

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kar yok ama Kartalkaya'da oteller sezona hazır!

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Kayseri turizm hedeflerini belirledi!

Yıllık 1 milyon turist hedefine odaklanan Kayseri, valilik ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın ortak hazırladığı ‘Kayseri Yürüyüş Rotaları ve Turizm Keşif Rehberi’ kitabı ile alternatif turizmde de söz sahibi olmayı hedefliyor

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı sezonun çok iyi geçmediğini söyledi...

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Avcı, gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını ifade etti.

Kartalkaya'da kış turizmi ne durumda?

Kartalkaya'da dün gece başlayan kar yağışı etkisini aralıklarla sürdürüyor.. Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da etkili olan yağış nedeniyle kar kalınlığı 70 santimetreye ulaştı...

Kayseri'nin yürüyüş rotaları ve turizm keşif rehberi hazırlanıyor!

Kayseri Valiliği tarafından yürütülen '' Kayseri Doğa Yürüyüş Rotaları ve Turizm Keşif Rehberi '' projesi kapsamında, turistik yürüyüş parkurları ve turistler için keşif rehberi hazırlanacak...

Kartalkaya turizm rehberi Haberi

Kartalkaya turizm rehberi

Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  kar yağışının beklenenden erken olmasının sezonun erken açılmasına büyük katkı sağladığını söyledi.


"Geçen yıl kar, aralık sonlarına doğru yağdı" diyen Ergül, "Bu da sezonu olumsuz etkilemişti. Bu yıl erken yağan kar, bizi ve kayakçıları sevindirdi. Şu anda pistlerimizde bir metre kar var. Tatilciler rahat şekilde kayak ve snowboard yapabiliyor" şeklinde konuştu.


Ergül, Kartalkaya'nın hafta sonu beklenenden çok ilgi gördüğünü ifade ederek, "Sezon yeni açılmasına rağmen kayak merkezi yoğun ilgi gördü. Otellerimiz yüzde 70 doluluk oranına ulaştı. Bu ilgi ilerleyen günlerde daha da artacaktır" diye konuştu.


Arkadaş grubuyla İstanbul'dan gelen Musut Gökdoğan ise sezonun ilk günlerde kayak yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile...