28 / 04 / 2024

Kartalkaya turizmine yoğun ilgi

Kartalkaya turizmine yoğun ilgi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Emeklililer'den TOKİ evlerine yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösterdi.

Emekli TOKİ Evleri yoğun ilgi görüyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi.

Yabancı yatırımcılar CNR Emlak Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi!

Yabancı yatırımcı, Türkiye’deki güven ortamının sağlamasına bağlı olarak CNR Emlak Fuarı’na yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ’nin emekliye konut projesine yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler yoğun ilgi gösterdi.

Emekliler TOKİ evlerine yoğun ilgi gösteriyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi. Turan, konutlara emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini bildirdi.

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda biraraya geldi. Bugün başlayan fuara yabancıların yoğun ilgisi bekleniyor.Farklı bölgelerden gelmesi beklenen 6 bin yabancı ziyaretçi, Türkiye'de yatırıma odaklanacak.

Muş'ta yol çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

HOME&TEX Fuarı yoğun ilgi görüyor!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen “HOME&TEX Fuarı” sektörün önde gelenleri ve ziyaretçileri tarafından ilk günden yoğun ilgi gördü.

Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor!

Akyapı ortak girişiminin Başakşehir’de hayat geçirdiği en yeni projesi Park Mavera 2 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Yabancılar konut sektörüne yoğun ilgi gösteriyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancıların özellikle konut sektöre yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizerek, mütekabiliyet yasasından bu yana yabancıların yaklaşık 4,5 milyar dolarlık konut aldığını açıkladı.

NEF'in 2'nci tahvil ihracına yoğun ilgi!

NEF'in İş Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla gerçekleştirdiği 2'nci tahvil ihracı, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. İhraç, ilan edilen miktarın yüzde 50 oranında artırılmasıyla sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

Kartalkaya turizmine yoğun ilgi Haberi

Kartalkaya turizmine yoğun ilgi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.  Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti. Toplam yatak kapasitesinin 2 bin olduğu Kartalkaya'da bulunan 6 otel, hafta içi yüzde 60 ve hafta sonu ise yüzde 95 doluluk oranıyla hizmet veriyor. 


Günübirlik ve konaklamak için Kartalkaya'ya gelen tatilciler, tatillerinin keyfini toplam uzunluğu 45 kilometre olan ve kar kalınlığının 2 metrenin üzerinde olduğu pistlerde kayak ve snowboard yaparak çıkartıyor.  Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kayak merkezinde son yılların en berekeüi döneminin yaşandığını belirtti.  Kartalkaya'da daha önce bu kadar etkili bir kar yağışı görülmediğini vurgulayan Avcı, "Yağan karla birlikte kayak merkezine olan ilgi de arttı. Kayak sezonunu 15...