04 / 05 / 2024

kartap pega konutları

kartap pega konutları

Toplam 300 adet dairenin yer aldığı Kartal Pega ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire fiyatlarının 212 bin TL'den başlandığı projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Konutları nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanan Pega Kartal'da dairelerin büyüklükleri minimum 64 metrekare olarak tasarlandı. Proje 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pega Kartal Konutları nerede?

Soğanlık Pega Kartal fiyatları!

Soğanlık Pega Kartal fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede teslimlerin Nisan 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Pega Kartal satış fiyatları!

Pega Kartal satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan proje 40 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Pega Kartal'da inşaat 8 ay sonra sonra tamamlanacak!

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi.

Pega Kartal'dan ev alana finansman desteği sağlanıyor!

Ege Yapı Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi. Şirket, stoktaki daireleri satın almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı.

Ege Yapı Kartal Pega Kartal nerede?

Ege Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Ege Yapı Kartal Pega Kartal nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Projedeki konutların büyüklükleri 68 ile 204 metrekare arasında değişiyor.

Pega Kartal görselleri!

Pega Kartal görselleri kısmı haberimizin içinde yer alıyor. Pega Kartal Rezidans projesi kapsamında yer alan konutların alanları 68 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

Pega Kartal'da 231 bin liraya 1+1! Yüzde 1 peşinatla!

Ege Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Pega Kartal'da 1+1 konutların fiyatları 231 bin liradan başlıyor. Projede konut satın almak için yüzde 1 peşinat ödenmesi yeterli oluyor...

Pega Kartal teslim tarihi!

Pega Kartal teslim tarihi kapsamında yer alan konutların hangi tarihte teslim edileceğinden fiyatlarına kadar tüm detaylar haberimizde yer alıyor

Kartal Pega vaziyet planı !

Kartal Pega Evleri'nde yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede konutların fiyatları 212 bin TL'den başlıyor

Kartal Pega Rezidans 'ta 2120 TL peşinatla ya da 940 TL taksitle!

Pega Kartal Evleri'nde konutlar için 3 farklı ödeme planı sunuluyor. Projede peşinatlar 2 bin 120 TL'den başlarken ödeme seçeneğine göre taksitler ise 940 TL'den başlangıç gösteriyor

Pega Kartal Konutları fiyat listesi!

68 metrekare 1+1 dairelerin 224 bin liradan satışa sunulduğu Pega Kartal Konutları fiyat listesi haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

kartap pega konutları Haberi

kartap pega konutları

Lansmanının 20 Mart tarihinde yapılacağı Kartal Pega projesi, Egeyapı Group imzası ile İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 300 adet konutun yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tipleri yer alıyor.


Pega Kartal projesinde rezidans bloğu 32 katlı, ofis bloğu ise 5 katlı olarak yükseliyor. Kartal Pega ödeme planı na göre banka kredisi kullanmak mümkün.


Kartal Pega'da bulunan sosyal alanlar arasında Türk hamamı, sauna, Lobby Lounge, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, 7/24 concierge hizmetleri, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Kartal Pega ödeme planı!


Kartal Pega ödeme planı na göre çok fazla ödeme seçeneği bulunuyor.

-Yüzde 1 peşin, yüzde 24'ü Aralık 2013 tarihinde, yüzde 25'i Aralık 2014'te, kalan konut bedelini ise banka kredisi ile ödenebiliyor.

-Yüzde 5'i peşin olarak ödendiğinde, yüzde 15'lik tutar Haziran 2013...