18 / 05 / 2024

Kartepe Arslanbey Derin Kuyu Suları Terfi Merkezi nerede

Kartepe Arslanbey Derin Kuyu Suları Terfi Merkezi nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Arslanbey Derin Kuyu Suları Terfi Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu’na Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz eşlik etti.

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Kartepe'de imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kocaeli Kartepe'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Kartepe Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

Kartepe’nin Belediye’si tarafından inşa edilen Arslanbey Kültür Merkezi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi’nden Kartepe Belediyesi’ne kültürel alan tahsisi!

Kartepe Belediyesi, kültürel anlamda faaliyetlerine katkı sağlayacak yeni bir alana kavuştu. Kocaeli Üniversitesi, Arslanbey Kampüsü yanında bulunan alanı kültürel tesis yapılması amacıyla Kartepe Belediyesi’ne tahsis etti.

Kocaeli Kartepe'de yeni spor tesisi inşa edilecek!

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Belediyesi, yeni spor alanları ve tesislerini genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak!

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı.

Kartepe'ye ikinci mahalle konağı inşa ediliyor!

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kartepe Hasanpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Kartepe Belediyesi, köy ve mahalle konaklarının ikincisini Hasanpaşa mahallesinde yapacak. Hasanpaşa Ticaret Merkezi’ni daha işlevsel hale getirerek mahalle konağına dönüştürmek adına proje çalışması başlatıldı.

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detem Derin Temel Teknolojileri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Belen Ercan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Bahçelievler Kuyumcukent'te kuruldu.

Kartepe Arslanbey Derin Kuyu Suları Terfi Merkezi nerede Haberi

Kartepe Arslanbey Derin Kuyu Suları Terfi Merkezi nerede

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Arslanbey Derin Kuyu Suları Terfi Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Başkan Karaosmanoğlu’na Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz eşlik etti.




“SU KESİNTİSİ YAPMADIK”


Arslanbey’deki terfi merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Geçtiğimiz kış döneminde beklediğimiz yağışları alamadık. Yuvacık Barajı yetersiz kalınca Sapanca’yı ve bu kuyuları devreye aldık. Çok şükür su kesintisi yapmadan, yaz aylarını atlattık” dedi.




“BOL KAR VE YAĞMUR BEKLİYORUZ”


Barajları dolduracak yağışlar beklediklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İnşallah bol kar ve yağmurla barajlarımız yine yüksek doluluk seviyesine ulaşacak. Buna inanıyor ve Rabbimizden istiyoruz” şeklinde konuştu.




KARTEPE’DE 55 KUYU


İSU Genel Müdürlüğü, bölgede 2 yıldır etkili olan kuraklığa karşı Kartepe ilçesine bağlı Arslanbey’de 25, Suadiye’de 19 ve Maşukiye’de 11 olmak üzere 55...