06 / 05 / 2024

Kartepe Arslanbey spor alanı

Kartepe Arslanbey spor alanı

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı.

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Kartepe'de imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Kocaeli Kartepe'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu için düğmeye bastı.

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nun inşaatına başladı.

Kocaeli Kartepe’ye bir spor salonu daha geliyor!

Kocaeli Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi kapalı spor salonu yapım işi ihalesi 11 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kartepe Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

Kartepe’nin Belediye’si tarafından inşa edilen Arslanbey Kültür Merkezi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kartepe Arslanbey spor alanı Haberi

Kartepe Arslanbey spor alanı

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak.

Kartepe Belediyesi, yeni spor alanları ve tesislerini genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak vatandaşların güvenli ve uygun şartlarda spor yapabilmeleri yanında sporu sevdirmek suretiyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için Arslanbey yeni bir semt spor alanına kavuşacak.

Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı. Rekreasyon alanında; sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk oyun alanı, piknik alanı, yürüyüş ve dinlenme yerleri tasarlandı. Spor alanının bölge halkına sağlayacağı hizmetle vatandaşların sosyal gelişimine katkıda bulunması ve sporun yaşam tarzı şeklinde benimsenmesi bekleniyor.

Kartepelilerin yanı sıra bütün Kocaeli’nin ihtiyaçlarına cevap vermesi düşünülen proje, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015-2019 Yatırım Programı kapsamında yer alıyor.

Kartepe’ye değer katacağı ifade...