19 / 05 / 2024

Kartepe çevre yürüyüşü

Kartepe çevre yürüyüşü

Kartepe Belediye Meclisi' nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Kartepe Eşme Sahili'nde bir yürüyüş de gerçekleştirecek.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Nefes Kartepe'de teslimler Haziran 2024'te! 

Nefes Kartepe projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını kredi kullanarak ödeme imkanı sunuluyor. Peki Nefes Kartepe'de konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Eyyüp Karahan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü oldu!

Bazı Bakanlıklarına bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek için Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon TL'ye çıkarıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek amacıyla Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon liraya çıkarıldı.

İzocam, çevre dostu ürünleriyle her türlü yalıtım ihtiyacına çözüm sunuyor!

5 Haziran her yıl Dünya Çevre Günü olarak kutlanıyor. Çevre korumaya katkı sunan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, “sürdürülebilirlik” konusunu en önemli gündem maddelerinden biri oluyor.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Kartepe çevre yürüyüşü Haberi

Kartepe çevre yürüyüşü

Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Eşme Sahili'nde bir yürüyüş gerçekleştirecek. Yine 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alanı'nda yürüyüş yapılacak Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, yarın yapılacak çevre yürüyüşüne tüm Kartepeliler'i ve meclis üyelerini davet etti. 

Kartepe Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya sadece meclis üyeleri Mine Koç ve Salih Aydın katılmadı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ııde gerçekleştirilen meclis toplantısında başkan Üzülmez, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası çerçevesinde yarın Eşme Sahili'nde, 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alam'nda yapılacak çevre yürüyüşlerine tüm Kartepeliler'i davet etti. 


MÜDÜR DEĞİŞTİ 


Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü'nü de kutlayan başkan Üzülmez, "Anneler gibi babalarımızı da Allah başımızdan eksik etmesin" dedi. Mecliste Cengiz Dalkıraıı'm park ve bahçeler...