27 / 04 / 2024

İnşaat sektörünün profesyonelleri bir araya geldi...

İnşaat sektörünün profesyonelleri bir araya geldi...

Yapı sektörü profesyonelleri, InSuppliers tarafından düzenlenen ve sürdürebilirlik alanında verimlilik, çevre dostu ürün gibi hizmetler ve yeni iş ve iletişim modellerinin ele alındığı etkinlikte buluştular.



Yapı sektörü profesyonelleri tarafından inşaat alanının profesyonel ağı InSuppliers tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler. Buna göre, sürdürebilirlik, verimlilik, çevre dostu ürün ve hizmetler, yeni iş ve iletişim modellerinin ana gündem konusu olduğu "İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması" 12 Ocak 2024 tarihinde Fairmont Quasar'da yapıldı.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; düzenlenen etkinlikte, sektörün önünde yer alan yatırımcı ve taahhüt firmaları ile değişik sektörlerin inşaat grupları, mimarlık ofisleri, ürün ve hizmet sağlayıcıları, sektörün dönüşümüne öncülük eden sivil toplum kuruluşları ve danışmanlık firmaları ile üniversitelerin öğrenci kulübü temsilcileri toplandı.. B2B oturumlarda yenilikçi ürün ve hizmetlerin paylaşıldığı etkinlikte, InSuppliers.com’un yeni versiyonu da sektöre tanıtıldı. “Yeni Pazarlar – Ukrayna” başlıklı söyleşide, yeniden inşa sürecinde Türk inşaat firmalarının rolü ve küresel iş fırsatları dinleyiciler işe paylaşılmış oldu.

İnşaat sektörünün profesyonelleri bir araya geldi...

EN YENİ GİRİŞİMCİ SEKTÖR İNŞAAT

Etkinliğin açılışında konuşma yapan InSuppliers’ın kurucusu Güliz Fiş, platforma ilişkin şunları kaydett; “İnşaat sektörü alanında hem mimar hem de satın alma profesyoneli olarak uzun seneler edindiğim deneyim boyunca nitelikli ürün ve hizmetlere erişimin zorluğunu hep yaşadım. Bunu kolaylaştırmak, sektörün içinde B2B iş modelini desteklemek ve profesyonel iletişimi yükseltmek en önemlisi de sektörün dijitalleşmesine katkı vermek amacı ile 2021 yılında InSuppliers’ı bir startup olarak hayata geçirdim. InSuppliers, inşaat sektörü aktörleri için yurt içinde ve yurt dışında hem B2B hem B2C iş modelinde güçlü bir iletişim ağı sağlıyor. Sektördeki tüm aktörlerin ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine en uygun iş ortaklarını bulmalarını kolaylaştıran InSuppliers, paydaşlar arası akıllı eşleşme ve önerme hizmeti de sunuyor. İnşaat sektöründeki ürün ve hizmet sağlayıcılardan karar vericilere, sektörün gelişimine öncülük eden STK’lardan sektörü dönüştüren contech, startup, teknoloji ve sürdürülebilirlik firmalarına, öğrenci kulüplerinden danışmanlara kadar tüm aktörlerin ihtiyaç duydukları kapsamda, doğrudan, en hızlı ve doğru biçimde iletişim kurmalarına yardımcı oluyor. Sektör profesyonellerini kendilerini etkin ve açık şekilde tanıtabilecekleri, yeni iş fırsatları ve ortaklıklar yaratabilecekleri, etkili bir iletişim, pazarlama ve rekabet ortamı bulabilecekleri InSuppliers’a katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!


Geri Dön