19 / 05 / 2024

Kartepe etkinlikleri

Kartepe etkinlikleri

Kartepe Belediye Meclisi' nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Kartepe Eşme Sahili'nde bir yürüyüş de gerçekleştirecek.

Kartepe kayak merkezi kar yağışını bekliyor!

Marmara Bölgesi’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de kayak pistlerinde kar olmaması işletmecileri düşündürürken, yılbaşı tatili öncesinde bu akşam yağacak kar ile rezervasyonların artmasını bekliyor.

Kartepe'ye teleferik müjdesi!

Kartepe, teleferik projesiyle kış turizminin cazibe merkezi olacak. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Zirveyle bağlantı kuracak teleferik hattı ile bölgemizi tam anlamıyla bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi

Kartepe kültür merkezi onarılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüt Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe’de bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nin çatısının tadilatının yapılması için önceki gün bir ihale gerçekleştirildi.

Kartepe turizm master planları ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin turizm bölgesi ilan edilmesi için Master Plan çalışmalarını hızlandırdı.

Kartepe Sukay Park hizmete girdi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Büyükşehir Meclisi AKP Grubu Üyelerini Kartepe Sukay Park Tesisleri’nde ağırladı. Sukay Park yenilenen yüzüyle konukların beğenisini topladı.

Kartepe Belediyesi tüm inşaatları denetime aldı!

Kartepe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yapımı devam eden inşaatların denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa Kasımoğlu, inşaatların yapımı esnasında denetimlerin sürekli kontrol altında tutulduğunu belirtti.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kartepe'de üst yapı çalışmaları başladı!

Kartepe Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçenin dört bir tarafında bozuk satıhlarda üst yapı iyileştirmeleri kapsamında çalışma yapıyor. Ekipler asfalt ve parke çalışmaları ile yaşam koşullarını iyileştiriyor.

Kartepe Belediyesi inşaat malzemesi ihalesi gerçekleşecek!

Kartepe Belediyesi tarafından inşaat malzemesi alım işi 18 Aralık Cuma günü saat 10.00’da bir ihale gerçekleştirilecek.

Kartepe belediye binası ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediye Encümeni Ahmet Atlı başkanlığında yaptığı haftalık toplantıda, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nce ihale ilanı yapılmış olan Şirinsulhiye Mahallesi’nde belediyeye ait binadaki işyerinin kiralama ihalesini kapalı teklif usulüyle gerçekleşt

Arkas, Kartepe'ye 120 milyon dolara lojistik merkezi kuracak!

Arkas Holding’in patronu Lucien Arkas, ‘Anadolu Projesi’nin büyük adımını kasım ayında attı. İzmit Kartepe’ye 120 milyon dolar yatırımla lojistik merkezi kurmak için Almanlarla ortaklık yapan İzmir kökenli şirket, deniz taşımacılığından sonra karalimanı i

Kartepe Konakları'ndan daire alana araba hediye!

Kocaeli’de lüks sınıfta konut inşa eden FDB Yapı, Kartepe Konakları projesinden daire alan bütün müşterilerine çekilişsiz kurasız sıfır Renault Clio hediye ediyor.

Kartepe Sarımeşe ve Maşukiye imar değişikliğine onay!

Kartepe Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Sarımeşe mahallesi ve Maşukiye mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği kabul edildi.

Kartepe etkinlikleri Haberi

Kartepe etkinlikleri

Kartepeliler, Çevre Haftası kapsamında yarın Eşme Sahili'nde bir yürüyüş gerçekleştirecek. Yine 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alanı'nda yürüyüş yapılacak Belediye başkanı Hüseyin Üzülmez, yarın yapılacak çevre yürüyüşüne tüm Kartepeliler'i ve meclis üyelerini davet etti. 

Kartepe Belediye Meclisi'nin haziran ayı toplantısı belediye başkanı Hüseyin Üzülmez'in başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya sadece meclis üyeleri Mine Koç ve Salih Aydın katılmadı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ııde gerçekleştirilen meclis toplantısında başkan Üzülmez, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası çerçevesinde yarın Eşme Sahili'nde, 8 Haziran Pazar günü de Kuzuyayla Mesire Alam'nda yapılacak çevre yürüyüşlerine tüm Kartepeliler'i davet etti. 


MÜDÜR DEĞİŞTİ 


Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü'nü de kutlayan başkan Üzülmez, "Anneler gibi babalarımızı da Allah başımızdan eksik etmesin" dedi. Mecliste Cengiz Dalkıraıı'm park ve bahçeler...